2777
2789

سلام خانوما

من خودم یه انگشتر نشون

یه حلقه

یه سرویس ۱۸ گرمی

یه النگو زیر لفظی

شب یلدا هم همسرم پالتو و چکمه و گل و شیرینی گرفت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تاپیکا واقعا به درد نمیخوره داغ دل خیلیا رو تازه می کنه و باعث اوقات تلخی میشه

ای بابا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

این چیز مهمی نیست من فقط حلقه و انگشتر نشان و یه جفت گوشواره برای پاگشا  دیگه همسرم  توان مالی نداشت باید وام یا قرض میکرد گفتم نمیخام خانوادش که یه روسری هم برام نخریدن واسمم مهم نیست

پدرشوهرم برام نخرید اقاییم یه حلقه یه انگشتر نشون و یه سرویس ظریف برام خرید با پول کادو عروسی هم چند تا النگو خریدم که بخاطر خونه همه رو فروختم ولی کم کم با پس انداز  دارم میخرم

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم

سال ۹۷ ۹۶ گرفتن برام اونموقع ارزون بود 

یه نیم ست سنگین که وزنش یادم نیست ‌ زنجیرش خیلی قطور بود.

یه انگشتر نشون . حلقه . گوشواره 

پنج شش تا النگو 

دستبند النگویی که خودم پسند کردم خیلی دوسش داشتم 

همشو فروختیم 😂😂بعد عروسی . گذاشتیم رو بقیه پولا برای خرید خونه . 

الان فقط حلقمو دارم 

یه سرویس ۴۰ گرمی 

یک دستنبد النگویی ۲۰ گرمی 

انگشتر و حلقه 

۴تا النگو 

همه فروخته شدند😁 

دیگه بعد خودم با درامدم کوچولو کوچولو خریدم. 

همه الان باید بدونن دیگه طلایی که داماد یا خانوادش میخرن یه جور پس انداز واسه خودشونه موقع خرید خونه یا ماشین😂

خانوادش هیچی. خودش میخرید میداد دست اونا که بدن بهم

مثلا اونا خریدن 

تازه بعدها همونم دعواش کردن که نخر اینقد طلا. شوهرمو پر کردن

خوب خودتون ک نمیخریدید چکار ب اون داشتین؟!!