2777
2789

دوستان کسی بوده توی بوشهر زایمان طبیعی بعد از سزارین کرده باشه من خیلی دوس دارم طبیعی به دنیا بیارم لطفا تجربه هاتون رو از خودتون یا اطرافیانتون بگین 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

چرا اولی و سزارین شدی علتش چی بود من تو یه مجله ایی میخوندم اگه علت سز نیفتادن جنین تو کانال زایمان باشه دومی و نمیتونه طبیعی بیاره مثل من ک بچه ام تو کانال زایمان نبود 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

سلام منم میخوام وی بک بشم 

38 هفتم رفتم دکتر گرفتم دکترم گفت از 100درصد 10 درصد برات خطر داره 

بعدم گفت اگه خدا نکرده رحم ات عین زایمان پاره بشه هم بچتو از دست میدی هم دیگه نمیتونی دوباره باردار بشی

دیگه ترسیدم منصرف شدم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی کیسه آبم پاره شده بود درد نداشتم حتی با امپول فشارم دردم نگرفت دیگه ساعت 12 شب شده بود بچه هم مدفوع کرده بود دکتر گفت بهتره تا صبح صبر نکنی و سزارین بشی چون ممکنه برا بچه مشکل پیش بیاد دیگه مجبوری سز شدم

سلام منم میخوام وی بک بشم  38 هفتم رفتم دکتر گرفتم دکترم گفت از 100درصد 10 درصد برات خطر داره& ...

سلام گلم ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی. 

دکتر به من گفت از 100 درصد یک درصد احتمال پارگی رحم هست. 

شما چه مدت از زایمان اولتون گذشته؟ 

سلام گلم ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی.  دکتر به من گفت از 100 درصد یک درصد احتمال پارگی ر ...

مرسی عزیزم شما هم بسلامتی فارغ بشین 

برای من 2ساله گذشته گفت 10درصد خطر داره

اگه برای شما 1درصد هست حتما ارادتو قوی کن 

شما چند هفته هستین؟؟؟

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

مرسی عزیزم شما هم بسلامتی فارغ بشین  برای من 2ساله گذشته گفت 10درصد خطر داره اگه برای شما 1در ...

ممنون گلم. من 32 هفته هستم تا زایمان تقریبا 4 سال از سزارینم میگذره از زمان مجردیم آرزوم این بوده که طبیعی زایمان کنم