2777
2789

سلام خانوم ها 

یه سوال ازتون داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید 

من شاغلم و حقوقم هم خداروشکر خوبه 

میخواستم بدونم به نظر شما اول پولاموجمع کنم ماشین بخرم یا یکی دوسال فقط کار کنم چیزایی که نیاز دارم بخرم مثل لپ تاپ و طلا وغیره .شما فکر میکنید کدومش منطقی تره

ماشین

ولی تا اون موقع که پولات جمع شه ، برا این که پولت بی ارزش نشه

طلای آب شده ، سکه یا شمش بخر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پول بذار کنار برای لپ تاپ و ماشین هم طلا بگیر

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

وام بگیر ماشین بخر با حقوقت قسط وام بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

لپ تاپ اگه نیاز داری اول بخر

بعدش طلا بخر و سکه تا جمع بشه ماشین خواستی بخری بفروشیشون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜