2777
2789
عنوان

ختنه و زردی

5191 بازدید | 29 پست

کسی بوده بچه شو که زردی داشته باشه ختنه کنه اثری داشته؟

بچم یک ماهشه دکتر دیروز گفت ختنه اش کن ولی چون زردی داره میترسم کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگخ

با ی دکتر دیگه صحبت کن

زردی ربطی به ختنه داره مگه؟ من دلم نمیاد هم زردی بچمو اذیت کنه مدام دستگاه و..هم تو این شرایط ختنه اذیتش کنه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
با ی دکتر دیگه صحبت کن زردی ربطی به ختنه داره مگه؟ من دلم نمیاد هم زردی بچمو اذیت کنه مدام دستگاه و ...

چی بگم خودمم موندم چیکار کنم وقت گرفتم برای متخصص دیگه ولی کوتا نوبتم شه شلوغه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نداره عزیزم حتما ختنه ش کن تا نوزاده خیلی بهتره براش البته درمورد اینکه با ختنه زردیش میاد پایین یا نه اطلاعی ندارم ولی من خودم هردوتا پسرم زردی داشتن موقع ختنه، و زردی بچت احتمال خیلی زیاد بخاطر شیرته من سر پسر اولم بعداز کلی ازمایشو دکتر بعداز چندماه اخر تشخیص دادن از شیرمادره برا دومی هم  دوبار دستگاه گذاشتیم بیفایده بود اخرشم برا ختنه ک بردیمش دکترگفت از شیرته برام امپول تقویتی نوشت و کلسیم بصورت قرص جوشان، گفت کلسیمو حتما بخور خیلی تاثیر داره، پسر منم الان ی هفتس ختنه شده داروهامم دارم میخورم زردیش خداروشکر خیلی اومده پایین تر 

مشکلی نداره عزیزم حتما ختنه ش کن تا نوزاده خیلی بهتره براش البته درمورد اینکه با ختنه زردیش میاد پای ...

ممنون که جواب دادین 

منم همه ازمایش هارو دادم گفتن از شیر خودمه ولی احساس میکنم هی زردیش میره بالا میترسم برای همین

زردی بچه تون الان چنده ؟بالا میرفت یا ثابت بود

ممنون که جواب دادین  منم همه ازمایش هارو دادم گفتن از شیر خودمه ولی احساس میکنم هی زردیش میره ...

نگران نباش زردی خطر نداره مخصوصا اگه زردی شیرمادر باشه  خوب میشه، پسر من زردیش با دستگاه میومد رو ده از دستگاه بیرون ک میومد چندروز بعد میرفت رو ۱۴ اخرین بارهم همین ۱۴بود ختنه کردم و دارو گرفتم الان ی هفتس حالا هنوز نبردمش ببینم رو‌چنده ولی رنگش از زردی دراومده خداروشکر سفیدی چشمش هم زردنیس دیگه، پفک اب هویج زرده تخمرغ نخور حتما ی دکتر برو برات ویتامین بنویسه شیرت تقویت شه ایشالله ک خوب میشه

منم بچم زردی داره ۳۸روزشه الان  دیروز ختنه کردیم میگن ختنه زردی و بهتر میکنه ولی تا الان که رن ...

هنوزم بهتر نشده؟

من گه یه جا بردم گفتن چون زردی داره ختنه نمیکنیم الان موندم چیکار کنم 

تورو خدا اگه بهتر شد به منم بگین

هنوزم بهتر نشده؟ من گه یه جا بردم گفتن چون زردی داره ختنه نمیکنیم الان موندم چیکار کنم  تورو ...

نه بهتر نشده از لحاظ رنگ البته دیشب ختنه شد خود دکترا میکن ختنه کنن بهتره 

منم مشهد پیش دکتر اسماعیلی کوهسنگی ختنه کردیم

زردی بچه تون چند بود که ختنه کرد؟

نمیدونم هفته پیش ۱۲.۶بود 

اتفاقا هفته پیش برده بودم پیش دکتر ناصری اون فقط مخصوص ختنست انجام نداد ولی هیچ دکتر دیگه ای نمیگه ختنه نکنین اتفاقا میگن ختنه کنین بهتره

نمیدونم هفته پیش ۱۲.۶بود  اتفاقا هفته پیش برده بودم پیش دکتر ناصری اون فقط مخصوص ختنست انجام ن ...

من هفته ی دیگه پیش ناصری وقت دارم برای زردیش 

به شما برای زردیش چی گفت؟

ممنون که جواب دادین  منم همه ازمایش هارو دادم گفتن از شیر خودمه ولی احساس میکنم هی زردیش میره ...

بچه منم همه ازمایش ها گرفتن گفتن از شیر مادره ۳ماه زردی داشت ختنه هم ۲ماهو نیم بود انجام دادیم