زردی ربطی به ختنه داره مگه؟ من دلم نمیاد هم زردی بچمو اذیت کنه مدام دستگاه و..هم تو این شرایط ختنه اذیتش کنه
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
مشکلی نداره عزیزم حتما ختنه ش کن تا نوزاده خیلی بهتره براش البته درمورد اینکه با ختنه زردیش میاد پایین یا نه اطلاعی ندارم ولی من خودم هردوتا پسرم زردی داشتن موقع ختنه، و زردی بچت احتمال خیلی زیاد بخاطر شیرته من سر پسر اولم بعداز کلی ازمایشو دکتر بعداز چندماه اخر تشخیص دادن از شیرمادره برا دومی هم دوبار دستگاه گذاشتیم بیفایده بود اخرشم برا ختنه ک بردیمش دکترگفت از شیرته برام امپول تقویتی نوشت و کلسیم بصورت قرص جوشان، گفت کلسیمو حتما بخور خیلی تاثیر داره، پسر منم الان ی هفتس ختنه شده داروهامم دارم میخورم زردیش خداروشکر خیلی اومده پایین تر
ممنون که جواب دادین منم همه ازمایش هارو دادم گفتن از شیر خودمه ولی احساس میکنم هی زردیش میره ...
نگران نباش زردی خطر نداره مخصوصا اگه زردی شیرمادر باشه خوب میشه، پسر من زردیش با دستگاه میومد رو ده از دستگاه بیرون ک میومد چندروز بعد میرفت رو ۱۴ اخرین بارهم همین ۱۴بود ختنه کردم و دارو گرفتم الان ی هفتس حالا هنوز نبردمش ببینم روچنده ولی رنگش از زردی دراومده خداروشکر سفیدی چشمش هم زردنیس دیگه، پفک اب هویج زرده تخمرغ نخور حتما ی دکتر برو برات ویتامین بنویسه شیرت تقویت شه ایشالله ک خوب میشه