2777
2789
عنوان

تا حالا سیریشِ درِ خونه خدا بودید؟

387 بازدید | 27 پست

سلام.

شده برای مشکلی یا حاجتی؛خیلی دعا کنید تا بالاخره بشه؟

من شفای بیمار مد نظرمه؛دارم دعا میکنم چله سخت هم میگیرم ولی هنوز....گاهی ناامید میشم؛حتی از حرف دیگران که اگه میخواستن بهت بدن تاحالا میدادن.

کسی بوده انقدر در بزنه تا به روش باز شه؟(البته که نتیجه واگذار میشه بخدا؛اما خب بهمون هم گفتن زیاد دعا کنین)

ببخشید انقدر ذهنم درگیره که درست ننوشتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده ساله دارم برا یه حاجتم دعا میکنم.😔 

لطفا لا ب لای چله هات دعا کن منم به جفت ارزوم (رشته مورد علاقم و اشکان برسم) ان شالله انرژی مثبتش برگرده سمت خودت. سمیرام

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
من بعد از ۷ سال حاجت گرفتم 

الهی شکر.خوشحالم از این بابت.

یعنی هفت سال مدام دعا کردین؟

میتونم بپرسم چه دعاها یا توسل ها یا چله ای انجام دادین؟

هیچوقت شده بود یا خودتون بگید نکنه به صلاحم نباشه پس ادامه ندم؟

الهی شکر.خوشحالم از این بابت. یعنی هفت سال مدام دعا کردین؟ میتونم بپرسم چه دعاها یا توسل ها یا چله ...

راستش من برای شغل بود. ۶ سال انواع چله و دعا و نماز و قرآن خونده بودم و نشد.

سال آخر هیچ چله و دعایی نخوندم فقط از ته قلب از خدا خواستم سختی های که دارم میکشم ببینه.

و البته کل این سال ها خیلی زحمت کشیدم و درس خوندم و کار کردم

الهی شکر.خوشحالم از این بابت. یعنی هفت سال مدام دعا کردین؟ میتونم بپرسم چه دعاها یا توسل ها یا چله ...

آره خیلی پیش اومد که ناامید میشدم و حتی با خدا لج میکردم. میگفتم خدایا تو که میتونی سخت ترین حاجت هارو بدی پس حالا که حاجت منو نمیدی یعنی دوسم نداری

آره خیلی پیش اومد که ناامید میشدم و حتی با خدا لج میکردم. میگفتم خدایا تو که میتونی سخت ترین حاجت ها ...

می دونی من یا این حاجتم برآورده میشه یا کلا باید قید زندگیمو بزنم و منتطر بمونم تا بمیرم! می دونم تهِ دنیا بالاخره رفتنه و هیچی ارزش نداره و باید توکل داشت راضی بود به رضای خدا؛ولی گاهی انگار شیطون بهم مسلط میشه...سخته.بعد واسه اینکه حاجتروا شم سعی میکنم‌ترک گناه کنم برای همین خب یه سری جاها مثل باشگاه نمیتونم برم؛شدم عین راهبه ها:/

من برای شفای اجیم ۱۴ ساله هرروز ولی حاجت نگرقتیم

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣