2777
2789

استرس

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدایی غش کرده بود😁😁😁😁😄

یه روزی یه دختری متولد میشه...حالا اسمش چی بوده؟انار...خوب حالا چرا انار؟چون وقتی به دنیا اومده لکه های ریزی به شکل دونه های انار روی بدنش داشته...این انار خانوم که خیلی هم شیطون بوده بزرگ میشه و میره مدرسه اما با معلم های بد اخلاقش مواجه میشه...آخ آخ انار دوران ابتداییش خیلی بد بود حتی یه بارم مارمولک آورده بود سر کلاس!!حالا بگذریم تو راهنمایی رفت تو فاز عشق و عاشقی و کلا خلاف و دبیرستان هم شد بچه درسخون ماشالا معدل بیست!!!اما حالا هم که دندونپزشکی میخونه بازم دوباره برگشته به دوران راهنمایی و دبستان نه هااا خیلی درس میخونه اما بازم کم میاره شاید هم دلیل جر خوردنش این باشه به هرحال اگه تکه هاشو پیدا کردین خبر کنین بیام جمعش کنم البته انار قصه ی ما الان عضو سایته و آماده ی کمک به کاربرها در هر زمینه ای!!!آشپزی و خیاطی... خلاصه بگذریم حالا تو بگو ببینم الان انار کیه؟شناختیش؟

حس آممم😐استرس یه کوچولو  

الانم کع قبول شدم و میرم دانشگاه هیج حس خاصی ندارم 

درواقع اونجوری که هنیشه فکر میکردم بعدش قبول میشم خوشحال میشم رو ندارم متاسفانه 🥲🙂

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

حس آممم😐استرس یه کوچولو   الانم کع قبول شدم و میرم دانشگاه هیج حس خاصی ندارم  درواقع او ...

فکر کنم همون این مشکلو داشته باشیم چون کنکور فشار روان زیادی بهمون وارد کرد 

سال ۸۷ من دلم میخواست تاریخ بخونم یا ادبیات چون میدونستم اینا رتبه های خیلی تاپ نمیخواد خیلی ریلکس ...

وایییی چه خفن رتبه عالی وای اره حقوق یه دل سنگ میخواد من خودم از هفته دیگه دانشجو روان میشم خیلی قشنگه این رشته 

کنکور برای اونی معنی داره که در وهله اول هدف داشته باشه دوم اینکه پشتکار و تلااااش زیااااد بکنه برا ...

اینو موافقم ولی خیلی از روی اجبار و نرسیدن های خانواده به اون رشته دلخواه دارن میجنگن 

پشتکار خیلی خیلی مهمه