2777
2789
عنوان

بین دو راهی بزرگی موندم😢😢

554 بازدید | 8 پست

بچه ها من الان ۴ماهه دنبال کارای آی وی افم بعد از کلی پول خرج کردن و برو بیا یدونه جنین برام تشکیل شد حالا خراش رحمم دادم میخان انتقال بدن دکترم گفت دوباره تخمک کشی کن یدونه جنین شانست کمه گفتم نه همینو انتقال بدید هرچی شد شد دیگه خسته شدم از بس تو این راه ها بودم از بس پول خرج کردیم بنظرتون یدونه جنین میگیره خیلی نگرانم تمام تلاش هام هدر بره بنظرتون مجدد تخمک کشی کنم؟تخمک کشیم نزدیک ۲۰میلیون هزینشه دردش بکنار

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اگه مشکل مالی نداره انجام بده.ولی خب این همه خرج کردی بذار دوسه تا تخمک باشن خیالت راحت باشه 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دلت چی میگه، ناامید باشی ده تام بذاری نمیگیره، امیدت بخداباشه،مثبت فکرکنی همون یه دونه هم میگیره

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
به اینا نیس عزیزم خدا بخاد میشی بنظرم یکم فرصت بده ببین خدا چی میخاد

یعنی مجدد تخمک کشی کنم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اگه مشکل مالی نداره انجام بده.ولی خب این همه خرج کردی بذار دوسه تا تخمک باشن خیالت راحت باشه 

خب بازم باید خرج کنم بازم تخمک کشی کنم خرج داره

به حرفت دکترت گوش کن چون اون بیشتر میدونه.مگه تخمک کشی چه جوریه که اینقدر هزینه اش زیاده،من شنیدم یه ...

دردش برای من زیاد بود چون هایپر شدم