2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش(مامانا بیاین لطفا)

229 بازدید | 19 پست

خانما دخترم سه سالشه یکهفتس گوششو سوراخ کردم

خیلی گریه میکنه میگه درد داره  نمیزاره اصلا دست بزنم ب گوشش.اخه دکترش گفته روزی چند بار بچرخون گوشوارشو.. بنظرتون چیکار کنم زودتر خوب بشه

و چه مدت طول میکشه ک خوب خوب بشه؟؟

دکتر گفت تا پنج روز حمام نبر و هیچ پمادی هم نزن 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

وای بیخود گفته حتما پماد بزن تو خواب بچرخونش. خیلی اذیته کار بدی کردی این همه دیر بردیش گناه داره طفلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا این کارارو نکن

سریع گوشواره طلا بنداز

چون طلا خودش زخم ترمیم میکنه

مرتب عسل بمال

حمامم هر روز ببر

اب خودش ترمیم زخمه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

اون گوشواه ایی که دکتر گذاشته روی گوشش رو در بیار نباید بیشتر از ۳ روز بمونه وگرنه چرک و عفونت میکنه فعلا پماد جشمی بزن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من الان یه زن کاملم با کلی علایق زنانه ولی حالم از گوشواره بهم میخوره ،اینو میگم که فکر نکنید اخلاقم ...

دقیقا منم همین طورم

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

اون گوشواه ایی که دکتر گذاشته روی گوشش رو در بیار نباید بیشتر از ۳ روز بمونه وگرنه چرک و عفونت میکنه ...

دکترش گفت دوهفته بزار بمونه ک

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

ممکنه به بدلیجات و فلزات غیر طلا حساس باشه خواهر منم همین طور بود هر چی ضدعفونیش میکردیم خوب نمیشد بعدها که بزرگ شد و عینکش اذیتش می کرد ما تازه فهمیدیم علتش رو. درست یادم نیست ولی یا نخ ضدعفونی شده کردیم تو گوشش به جای گوشواره موقت یا این که گوشوهره طلا گوشش کردیم که درست شد