2777
2789
عنوان

هر کی کامپوزیت کرده بیاد

2246 بازدید | 29 پست

سلام مبخوام برم کامپوزیت دو دلم میگم نکنه پشیمون شم ...دندونای خود ادم اون زیر نمیپوسه؟

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

میگن لمینیت بهتره. کامپوزیت بعد یه مدت زرد میشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامپوزیت کردم راضیم فقط سعی کن رنگ سفید یخچالی نباشه اینطوری زود از چشمت می افته سفید لایت بکن ...

اره سفید لایت میخوام احساس سنگینی رو دندونت نداری؟

من کامپوزیت کردم راضیم فقط سعی کن رنگ سفید یخچالی نباشه اینطوری زود از چشمت می افته سفید لایت بکن ...

شماچندوقته انجام دادی ؟تغییر نکرده؟همه چی میخوری؟

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
پشیمون میشی شک نکن... اگر دندونات صافه اصلا اینکارو نکن میشی مثل پیرزنا ک هیچی نمیتونن بخورن

دندونام مرتبه فقط زرد

اره سفید لایت میخوام احساس سنگینی رو دندونت نداری؟

فقط یه هفته اول لثه آدم می خوره یه حسی داره بعدش عادی میشه

حالا من 2 ساله کردم زرد هم نشده یه بار رفتم پولیش هر چند نیاز نبود خودم رفتم 

من کامپوزیت کردم ،واقعیتش بالای دندون ،بین دندون و لثه ی فضای خیلی کم هست که وقتی ناخونمو فرو میکنم اونجا  بعد بو میکنم میبینم ناخنم بو ی بد میده درحالی که مسواکم بزنم فایده ای نداره اونجا تمیز نمیشه درواقع روی دندون اصلی خودم بو میده 

خب این یعنی احتمال خراب شدنش هست