2777
2789
عنوان

شیر خشک بچه هاتون چیه؟

215 بازدید | 17 پست

سلام مامان ها، لطفا کمکم کنید . پسرم ۱۵ ماهش هست . اولین شیر خشکی که خورد آپتامیل بود . بعد گیگوز خورد . الان حدود یک هفته هست شده سوپرامیل . اینو اصلا نمیخوره . در اصل کم شیر میخورد که دکتر گفت اینو بخرم و اصلا نمیخوره . نمیدونم چیکار کنم … بچه های شما چه مارک شیر خشک میخورن و دوست دارن؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اپتامیل میدادم سه ماهه اپتاکید میدم که مقوی تر و خوشمزه تره سودپرامیل هم خوبه ب بچت بده ببین بهش م ...

سودپرامیل‌ همون سوپرامیل نیست؟؟؟ اون یکی که گفتی ایرانیه؟ داروخانه ها دارن؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
من بچه هام 8 روزه هستن و بیومل بهشون میدم اولش خوب بود ولی از دیشب دلدرد بدی گرفتن 😢چی بدم بهشون خو ...

عزیزم این زور زدن ها رو همه نوزاد ها دارن .آپتامیل رو امتحان کن . 

شکمش همش قار و قدر صدا میده جیغ میزنه خیلی خسته شدم تو این 8 روز 😭شربت دلدرد چی بگیرم براش خوبه&nbs ...

دکتر به بچه من یه قطره کولیک داده بود . بهتره سرخورد بهش دارو ندی، ببرش دکتر حتما 

Sma میدم اره دوست داره 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
سودپرامیل‌ همون سوپرامیل نیست؟؟؟ اون یکی که گفتی ایرانیه؟ داروخانه ها دارن؟

اره همونه اشتباه تایپی شد

اره گلم ایرانیه خیلی راضیم ازش امگا3 جدا داره داخلش

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

من دحترم دوسالشه از همون اول شیرخشکی بود الان سه ماهه بهش آپتاکید میدم

یعنی اصلا شیر خودتون رو بهش ندادید؟؟ من دوقلو دارم حس میکنم با شیر خودم سیر نمیشن بهشون شیر خشک هم میدم ولی بازم ادرارشون خیلی کمه در حد چند قطره س  دکتر هم بردم گفتن بیشتر شیر بده ولی بازم خوب نشد خیلی استرس دارم انگار روزا اصن نمیگذره 

یعنی اصلا شیر خودتون رو بهش ندادید؟؟ من دوقلو دارم حس میکنم با شیر خودم سیر نمیشن بهشون شیر خشک هم م ...

دختر من کلا20روز شیر خودمو دادم بعد دیدم اصلا وزن نمیگیره اصلا ادرار نمیکرد شیرم فایده نداشت دیدم چرا هم اون اذیت بشه هم خودم از بین برم

رفتم از داروخونه خودم شیرخشک خریدم خیلیم راضیم الانم ماشالا وزنش خوبه

من خیلی راضیم

استرس نداشته باش گل

دختر من کلا20روز شیر خودمو دادم بعد دیدم اصلا وزن نمیگیره اصلا ادرار نمیکرد شیرم فایده نداشت دیدم چر ...

پس یعنی هنوزم سیر نمیشن ک ادرارشون کمه درسته ؟ باید بیشتر شیر بدم  من شیر خودمو میدم روزی سه بار هم هر کدوم 25 سی سی شیر خشک میدم کمه؟ 

پس یعنی هنوزم سیر نمیشن ک ادرارشون کمه درسته ؟ باید بیشتر شیر بدم  من شیر خودمو میدم روزی سه با ...

هرچقد شیر بخوره همونقدرم ادرار میکنه دیگ

شایدم بچه هات زیاد میلی ندارن یا اشتهاشون کمه

زیاد حساس نشو

نه کم نیست بچه با بچه فرق داره عزیزم