2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم هیکلی بود خیلیم منتظر بچه بود ولی خبری نشد پریودیاشم نامنظم بودن نزدیکه 3تا4ماه شاید پری نمیشد تا اینکه یبار دیدمش گفتم مامان نشدی خیلی ناراحت گفت نهدانگار قرار نیست ولی این ماه پری نشدم از هم دادم خبری نبود رفتم امپول زدم بازم خبری نیست گفتم شاید باشی گفت نه امید ندارم ماه بعد زنگش زدم گفت من باردار بودمو نمیدونستم حالا دارم وارد 5ماهگی میشم ولی درد اون دندون درد بود گفت حاملگیم عجیب بود علایمش عجیبتر
یکی دیگه از اشناهامون بعد از3بارزایمان به دکترش گفته بوده ببنده 3تا بجه هاش پسر که یکیشون چند رور بعد از زایمان فوت کرد اینم به خیال اینکه لوله هاش بستس دیگه جلو گیری نداشت توماه رمضون روضشو میگیره بعد ماه رمضون نمیدونم سره چه مشکلی بهش میگن باید سونو بری وقتی میره بهش میگن مبارکه میگه چی مییگن بچت دختره میگه من که لوله هامو بستم اخه چطوری هیچی شاکی میرن پیشه دکتر دکتر وقتی پرونده رو میبینی میبینه همه برگه هدرو امضا کردن ولی خانم دکتر یادش رفته بعد از زایمان لوله هاشو ببنده اینشد که فامیلومن ناخاسته صاحب دختر شد ولی خیلی خوشحالن