2777
2789
عنوان

نمیدونم چه عنوانی بزنم !

114 بازدید | 8 پست

دخترم 3.5سالشه بعضی وقتها تو شلوارش پیپی میکنه تنبیه و تشویق و... هم اثر نمیکنه یه مدت کوتاه خوب میشه و دوباره روز از نو روزی از نو ! واقعا خسته شدم خودشم هم خجالت می‌کشه ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😔😔😔 ..خیلی باهوشه ولی نمیدونم چرا هر چی باهاش صحبت میکنم راجب این موضوع فراموش می‌کنه !

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

با بزرگ تر شدنش این مشکل رفع میشه 

نه خودتون رو ناراحت کنید نه اون بچه رو اذیت 

فقط بهش بگین و با خوبی تکرار کنید این حرف رو که نباید توی شلوارش اینکارو کنه 

اما خودتون رو بابت این مشکل اذیت نکنید 

همه بچه ها قرار نیست مثل هم دیگه باشند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تنبیه که اصلاااا. ولی شرایط رو عوض کن مثلا یه چیزی بزار تو دستشویی که خوشس بیاد به هوای اون خود ...

بعد هم ان شاالله درست میشه اصلا نگران نباش .چیزی هم شد مجدد.خون سرد باش نزار دلهره بکشید همتون 

با بزرگ تر شدنش این مشکل رفع میشه  نه خودتون رو ناراحت کنید نه اون بچه رو اذیت  فقط بهش ...

به نظرتون تو سن خوبی هست که پیش مشاور یا روانشناس ببرمش ؟ میترسم مشکل حل نشه ..واقعا جرئت نمیکنم بیرون بریم 😔 همیشه کوهی از شلوار و وسایل بهداشتی باید پیشم باشه 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
به نظرتون تو سن خوبی هست که پیش مشاور یا روانشناس ببرمش ؟ میترسم مشکل حل نشه ..واقعا جرئت نمیکنم بیر ...

به اختلال های رفتاری مثل تمایل به مدفوع خواری یا ادرار خواری و رفتار های عصبی و شدید و ناراحت کننده از جانب کودک مراجعه به روانشناس توصیه میشه 

در غیر اینصورت خیر 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
کلا تنبیه که اصلاااا. ولی شرایط رو عوض کن مثلا یه چیزی بزار تو دستشویی که خوشس بیاد به هوای اون خود ...

شاید باورتون نشه اما وقتی خودش می‌ره دستشویی همگی تشویقش میکنیم چه با شکلات و استیکر و اسباب بازی چه با رفتار و گفتار ..حتی بعضی وقتها میگه مامان من تونستم برم دستشویی من یه قهرمانم 😅

به اختلال های رفتاری مثل تمایل به مدفوع خواری یا ادرار خواری و رفتار های عصبی و شدید و ناراحت کننده ...

من خودم هم علوم تربیتی خوندم اما انگار اصلا نمیتونم رو بچم پیاده کنم 😔