2777
2789

ساعت ده زنگ زدم بهش گفت دو ساعت دیگه میام.برگشتنی یه چیزی میخرم بخوریم منم بچه ها رو خوابوندم خودمم به شدت خوابن میومد هی جلو خودمو گرفتم نخوابم.حالا اومد هیچی نگرفته بود تا دیدم دستاش خالیه قاطی کردم شروع کردم متلک انداختن.گشنمم نبودا ولی اینکه یه حرفی میزنه یادش میره عصبیم میکنه

خدا جونم نی نی قشنگم و سالم تحویل بده.

چند سالته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریح بود یا سرکار؟ حالا اشکال نداره یادش رفته دیگه کاشکی خودت دوباره یاد آوری میکردی بهش

جلسه کاری بود.خوشش نمیاد هی بهش زنگ بزنم 

خدا جونم نی نی قشنگم و سالم تحویل بده.
حالا پشیمون شدم خواستم برم از دلش در بیارم دیدم از خستگی کف زمین خوابش برده دلم براش سوخت

وای دلم سوخت خیلی مردایی که خرج خونه باهاشونه سختی میکشن تو این شرایط اذیتش نکن

عزیزم شما که احتمال میدادین فراموش میکنه ای کاش نیم ساعت قبل اومدنش بهش زنگ میزدین و یاداوری میکردین که خرید کنه

و اینکه گلم زن و شوهر انقدر بهم نزدیکن که نباید کنایه و متلک بهم بزنن بلکه مستقیم و با لحن اروم باهم حرف بزنن تا مشکلشون حل شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم