2777
2789

دو ماه و نیمشه‌

شیر خشکیه‌

همیشه ناآروم‌ و بیقراره‌ و پر از نفخ و دلدرد‌

تمام داروهایی که دکتر گفته و هرکس پیشنهاد داده رو امتحان کردیم اما هیچی

مادرم میگه قدیما به بچه عرق نعنا ،یا عرق کلپوره یا بومادرون‌ میدادن،

هرچند خواهرام‌ از همون اول تولد به بچه‌هاشون‌ اینها‌ رو میدادن و حتی الان که محصل هستن موقع دلدرد‌ همسن ها رو میخورن‌

اما میخوام بدونم شماها‌ هم استفاده کردین؟ یا شنیدین و دیدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندادم 

همسرممممم جنگ جهانی به پامیکرد اگرمیدادن 

فقط دکترررررز فوق تخصصش هرچی گفت عمل کردیم

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

به بچه زیر‌شش ماه ندید خطر بوتولیسم داره. به هیچ وجه به بچه دو ماهه عرقیجات ندید

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

تا ۴یا ۶ماهگی خوب میشه_هرکاریم کنی بازم دلدرده و بی قراره

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
الان میگن واه واه ندیا😐 بده عزیزم چیزی نمیشه

دو روزه دارم میدم از این رو به اون رو شده یعنی دارم تاثیر رو میبینم، عالی نشده که بگم دیگه جیغ نمیزنه اما از صد درصد ۶۰ ۷۰ درصد رفع شده تا اینجا