2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
خوشبختم🤝😂 یه ساعته در به در دنبال اینن ریحان چی شد  خب از ادم نمیپرسن درست و حسابی که جواب‌ ...

امشبم اگه باز کابوس دیدی زودی منو صدام کن

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس اون موجود سرتاپا سیاه بود... یه ردای بلند سیاه کلاه دار که بصورت چهاردست و پا حرکت می‌کرد... صو ...

این قضیه خیلی شبیه تجربه هایی هست ک تو برنامه زندگی پس از زندگی افراد تعریف میکردن انگار اون موجود سیاه اعمال بد و گناهانت بوده 

جون هرکی دوس داری لایک نکن 🥲😫🫂❤ 
انشالله عزیزم

❤😘

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
لباس اون موجود سرتاپا سیاه بود... یه ردای بلند سیاه کلاه دار که بصورت چهاردست و پا حرکت می‌کرد... صو ...

همیشه هم فقط تمام اینها چند دقیقه از نیمه شب رود و دم دمای صبح تمام این حالت قفل از بین میرفت و همه چی ناپدید میشد...شب بعد من همون موجود رو دیدم با حالت ایستاده کمی دورتر از رختخواب من... پایین پاهام ایستاده بود و فقط نگام می‌کرد. منم قفل بودم... 

شب بعد همون موجود کاملا به حالت نشسته روی دو زانو نزدیک تر شده بود و انگار بالای سرم نشسته بود... و شب آخر هم تا چشمهام باز شد کاااااملا صورت سیاهی که هیچی جز سیاهی نبود نزدیک صورتم دیدم و از وحشت چنان نفس عمیق و آه ناله ای کردم که مامانم از خواب پرید. هر روزم من اینارو به مامانم میگفتم ولی میگفت بختکه، با خیالاتی میشم و یا.... تا اینکه شب آخر با دیدن حالم باور کرد واقعا چیزی میبینم...تصمیم گرفت منو ببره پیش دعا نویسی چیزی.. ولی قبلش یکی بهمون گفت قبل اینکه بری پیش دعا نویس این دعا رو بگیر امتحان کن. شبا بذار زیر سرت و بخواب... بعدا فهمیدم اسم دعا ابودجاجه بوده 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️
تهران عزیزم. ترجیح میدم نگم کدوم دانشگاه چون خیلیا اینجا پشت کنکور هستن و ذهنشون درگیر میشه.

کسی اگه دانشگاه دولتی بتونه قبول بشه اینقدر بیکار نیست بیاد نی نی سایت ،لطفا اسم دانشگاهو بگو

این قضیه خیلی شبیه تجربه هایی هست ک تو برنامه زندگی پس از زندگی افراد تعریف میکردن انگار اون موجود س ...

من مشکوک شدم ب چشم سوم و پرواز روح نمیدونم حالا

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
معلومه😂

😂😂😂من نمیترسممممم

یعنی قبلا خیلی میترسیدم توهم میزدم جن میدیدم همش هم بخاطر تلقین های بیخودی بود که به خودم میکردم در و دیوار خونه صدا میداد اصلا میترسیدم شب برم تو حیاط

اما تو همین سایت یه دوست خوب پیدا کردم که به حرفاش فکر کردم و عمل کردم و از شر توهمات و ترس هام راحت شدم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
ایزی لایف ببندین ک پست به پست نخواین شلوار عوض کنین

👏👏👏👏

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭