2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
آره

باشه. پس لطفاً کسایی که نمی‌خوان نخونن 

بچه ها من حدودا 15 سالم بود. یادمه یهو دچار این اتفاق شدم و هنوز که هنوزه اصلا دلیلشو نمیدونم که بقولا چرا برای من پیش اومد... 

این اتفاق حدود چند شب متوالی برای من افتاد... 

حالت کلیش این بود که هرشب، نیمه های شب با حالت قفل و فلج بیدار میشدم.. هییییچ واکنش یا عکس العملی نمیتونستم نشون بدم. فقط میدیدم و می‌شنیدم. 

شب اول چشمام باز شد و انگار روحم از بالا داشت به جسمم نگاه می‌کرد... هوشیار بودم. یه حالد عجیبی. دقیقا جایی که خواب بودم و بالا سرم ایستاده بودم. حتی مامانم که اونطرف تر خوابیده بود میدیدم. اونموقع ها ینطور نبودیم که هرکی اتاق جدا داشته باشه و توی اتاق خودش بخوابه... این شب گذشت و من صبحش به خیال اینکه خواب دیدم اصلا به شب گذشته فکر نکردم 

شب دوم 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بعد پشت سرمن پیش زن داداشش تهمت بم زد منم به زن داداشش گفتم خودش فلان بود منو فلان میگه.. بعدم ...

خداروشکر به حرفاش گوش ندادی

میگن چوب خدا صدا نداره همینه دیگه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

اونایی که از هم اتاقی ریحان یعنی سمیرا ترسیدین این آهنگ خز به اسم هم اتاقی رو گوش بدید یکم ترستون بریزه

https://music-fa.com/download-song/6774/

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اگه بخوام تعریف کنم خیلی مفصل و بده... چون بعضیا میگن الان تنها هستن دیگه تعریف نمیکنم... فقط خیلی خ ...

عزیزم یعنی جن میدیدی؟؟ اون دعا حرز ابی دجانه بود که زیر بالشت میذاشتی؟؟

کاربری مشترک

پربازید_شد#  

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
باشه. پس لطفاً کسایی که نمی‌خوان نخونن  بچه ها من حدودا 15 سالم بود. یادمه یهو دچار این اتف ...

شب دوم باز به همون حالت قفل چشمهام باز شد... انگار روحمو میدیدم و روحم منو میدید... یهو دیدم یه موجود سیاه که روی چهار دست و پاهاشه اونجاست... وحشت تموم وجودمو گرفته بود... هررررررچی تلاش میکردم داد بزنم و دست مامانمو که کنارم خواب بود لمس کنم که بیدار بشه و نجاتم بده نتونستم. اصلا قفل میشدم. انگار به نیرویی منو می‌گرفت. فقط جوری نفس میکشیدم که شاید با صدای نفسهایم بیدار بشه ولی نمیشد 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️

من که این داستان باور میکنم 

چون خودم دیدم 

آدم دم تا خودش نبینه میگه که بابا همش توهمه همش ساخته ذهن آدماست 

منم تا حدودی اینجوری بودم 

ولی وقتی خودم با چشم های خودم جن دیدم دیگه بعد اون همه چی باورم میشه...... 

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
😂😂من دارم واسه کنکور میخونم دلم میخواد دانشگاه دولتی تهران قبول بشم

انشالله عزیزم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.