2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خابگاه رو نمیدونم سلف برای هر پرس رزرو غذا ۳۰ تومن قیمت گذاشته ک باید رزروش کن

یا خدا،من پرس غذا رو سال نود از دویست تومن خریدم سال ۹۴شد دو تومن

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
اره خیلی گرون شده و فوق العاده هم بی کیفیت و بدمزه

حداقل درس خوندیم و کار پیدا نکردیم دلمون خوشه هزینه ها پایین بود،الان دیوانگیه بری دانشگاه آزاد.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.

اوه چه خبره من دانشگاه دولتی پرسی چهار تومنه

کیفیت هم خوب

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره خیلی گرون شده و فوق العاده هم بی کیفیت و بدمزه

ما سه نفری یه خونه خریدیم سال ۹۰به قیمت ۲۱تومن تموم که کردیم به ۴۳تومن فروختیم اومدیم.

حداقل درس خوندیم و کار پیدا نکردیم دلمون خوشه هزینه ها پایین بود،الان دیوانگیه بری دانشگاه آزاد.

برای ی سری از رشته ها می ارزه واقعا

ولی مثلا بعضی از استادا گیر میدن ک باییید کتابو بخرین یا جزوه رو فوتو بگیرین

الان خدا تومن پول فوتو باید بدیم

ازین لحاظ خیلی اذیتیم

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
برای ی سری از رشته ها می ارزه واقعا ولی مثلا بعضی از استادا گیر میدن ک باییید کتابو بخرین یا جزوه ر ...

به خدا واسه هیچ رشته ای ارزش نداره.رشته شما چیه؟

اوه چه خبره من دانشگاه دولتی پرسی چهار تومنه کیفیت هم خوب

تازه من وقتی فهمیدم ۳۰ تومنه قیمت غذا خوشال شدم گفتم ایول

😂

البته خوب برای منکه دانشگام تو شهر خودمه می ارزه واقعا

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!