2777
2789

نه فرقی نداره

فقط اسم روزهای هفته رو گذاشته که آدم گیج نشه

یادش نره که خورده یا نخورده ؟

اگر از امشب میخوای شروع کنی از یکی از دوشنبه ها شروع کن برو جلو که حساب روزهات دستت باشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوال دارم ببخشید  شما قرص مفنامیک اسید رو میشناسید؟

آره عزیزم

قرص مفنامیک اسید واسه خونریزی زیاد پریود تجویز میشه

هم خونریزی رو کم میکنه هم ضد درد هست

دوتا اثر همزمان داره

ولی خب اثرات ضد دردش مثل بروفن نیست

برای دردهای ملایم بهتره تا دردهای خیلیییی وحشتناک

ولی در کل نمیشه توی مصرفش زیاده روی هم کرد

مثلا توی هر دوره پریود نهایتا سه تا دونه چهار تا دونه بیشتر نمیشه خورد

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
آره عزیزم قرص مفنامیک اسید واسه خونریزی زیاد پریود تجویز میشه هم خونریزی رو کم میکنه هم ضد درد هست ...

اخه من الان خونریزیم قطع شده ولی دکتر گفته هر ۱۲ ساعت یکی دوبسته هم داده موندم بخورم یا نه ؟اخه بعد خونریزی مصرفش مشکل نداره؟

اخه من الان خونریزیم قطع شده ولی دکتر گفته هر ۱۲ ساعت یکی دوبسته هم داده موندم بخورم یا نه ؟اخه بعد ...

مفنامیک اسید که کلا فقط واسه دوران پریود هست

اونم روزهایی که خونریزی شدید باشه

مثلا من خودم روزهای دوم و سوم و چهارم پریودم خونریزیم شدید میشه ، روزی یکی میخورم ، هم کمش میکنه هم دردم قطع میشه

وقتی پریود تموم میشه که دیگه نباید خورد

اونی که برای بعد از اتمام پریود تجویز میکنن فولیک اسید هست

شبی یکی میخوری موقع خواب با معده خیلی سبک

برای جبران خونی که توی پریود از دست دادی

اخه من الان خونریزیم قطع شده ولی دکتر گفته هر ۱۲ ساعت یکی دوبسته هم داده موندم بخورم یا نه ؟اخه بعد ...

اون که بهت گفته هر 12 ساعت یکی بخور برای روزهاییه که خونریزیت زیاده

روزی دوتا بخوری به فاصله 12 ساعت یکی