2777
2789
عنوان

تو خونه بستنی درس میکنید؟

142 بازدید | 13 پست

اگه بخوام کالریش زیاد باشه باید چیو زیاد بریزم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار درست کردم خیلی خوب میشه اگه میخوای چاق بشی خامه رو بریز رو یه پلاستیک حسابی صاف کن بزار ی ...

میشه دستورش رو بگی

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

آره خیلی هم خوشمزه میشه با خامه و صعلب و زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
میشه دستورش رو بگی

برای ۴تا لیوان شیر محلی باید یه قاشق مربا خوری ثعلب رو با یه لیوان سر خالی شکر قاطی کنی وقتی شیر جوش اومد کم کم بهش اضافه کن یکم گلاب هم بریز صبر کن تا دوباره جوش بیاد بعد بزار تا خنک بشه بزار تو فریزر هر دو ساعت یه بار بیار بیرون با قاشق چوبی هم بزن چهار یا ۵بار این کارو تکرار کن اگه میخوای زعفرونی یا کاکایویی باشه همون اول یکم  زعفرون قاطیش کن میتونی چند تا ظرف هر کدوم یه رنگ درست کنی 

برای ۴تا لیوان شیر محلی باید یه قاشق مربا خوری ثعلب رو با یه لیوان سر خالی شکر قاطی کنی وقتی شیر جوش ...

گلم تا چه مدت میمونه؟

و اینکه الان چهارلیوان شیرمحلی چقد میشه درنهایت

برای ۴تا لیوان شیر محلی باید یه قاشق مربا خوری ثعلب رو با یه لیوان سر خالی شکر قاطی کنی وقتی شیر جوش ...

وانیل یادت رفت

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده