2777
2789

شما باشید قبول میکنید کنار خانواده خودتون زندگی کنید؟ مثلا یه طبقه اونا باشن و یه طبقه هم به شما بدن

البته خونه اطراف شهر باشه ولی به لحاظ مالی ساپورت کنن و فقط شرطشون این باشه که کنار هم زندگی کنین شما قبول میکنین؟ 

کسی تجربه داشته؟ مشکلی پیش نمیاد؟

من باشم نه با فامیل معاشرت کن اما مجاورت نه دلم نمی‌خواهد کسی از زیر و بم زندگیم خبر داشته باشه شاید سر بچم دادی زدم غذام سوخت رفت و آمدم برا من استقلال و عدم دخالت دیگران خیلییی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجیح میدم به خودم تکیه کنم و محتاج حمایت مالی دیگران نباشم حتی اگه در تنگنا قرار بگیرم.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
نه قبول نکن استقلالت رک از دست نده میخوان اختیار داری کنن کجا میری میای 

منم زیاد به دلم نیست که قبول کنم فقط چون اینجوری میتونیم خونه دار بشیم دارم بهش فکر میکنم

من باشم نه با فامیل معاشرت کن اما مجاورت نه دلم نمی‌خواهد کسی از زیر و بم زندگیم خبر داشته باشه شاید ...

برای منم خیلی مهمه واقعا دوست ندارم ، فقط اینطوری از لحاظ مالی برامون بهتره.. میگم نکنه من دارم الکی سخت میگیرم

ترجیح میدم به خودم تکیه کنم و محتاج حمایت مالی دیگران نباشم حتی اگه در تنگنا قرار بگیرم.

منم نظرم همینه تا الانم همینطور بوده.. ولی اطرافیان همش با دید مسخره نگاه میکنن که وقتی میتونی راحت زندگی کنی چرا الکی سختی میکشی.. ولی فکر میکنم کنار خانواده بودن سختیش بیشتره