2777
2789
عنوان

از خوبی های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 48 پست
خوشبخت باشید ،

ممنون عزيزم انشالله همه جوون هامون خوشبخت باشن

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اینجاست که میان میگن توکه دیشب گفتی شوهرت خیلی دوستداری امشب چرااینجوری میگی نکنه دروغه  ا ...

آره دقیقا بالاخره دو تا آدم با دو  اخلاق متفاوت دارن تو ی خونه زندگی میکنن و امکان ندارع بحثی پیش نیاد قرار نیست چون ی بار بحثشون شده زندگی بدی داشته باشن

آره دقیقا بالاخره دو تا آدم با دو  اخلاق متفاوت دارن تو ی خونه زندگی میکنن و امکان ندارع بحثی پ ...

اره دیگه مثل خانواده خود ادم‌یه روز بامادرت قهری میای بدشو میگی اما یه روز ک محبت میکنه دیگه روت نمیشه بیای تاپیک بزنی🤣

💔🖤
پس اسی جان برو شوهر کن عزیزم شوهر انقده خوبه 

من یه بار ازدواج کردم جدا شدمگاهی احساس تنهایی میکنم بعد میام اینجا خدارو شکر میکنم😂

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
عه خب پس خودت که تجربه داشتی پس راحت شدی خواهر🤣🤣🤣

من بخاطر بچه هام خیلی صبوری کردم،خیانت دیدم بازم بخشیدم آخر سر هم منو انداخت بیرون،دوسال خونه بابام بودم و طلاق نمیکرفتم ولی دیدم فایده ندارع

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

من وقتی رفتارهای خانمهای اینجا با شوهر و بقیه  را میبینم متوجه یه سری موارد میشم.هم حس بد دارم هم حس خوب 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .