بچه ها جاری و خواهرشوهرم ماشینشون خیلی خوبه از اون شاسی بلنداست هی جلو من سوار میشن پزش و میدن به من ماهم ماشینمون ساده هست ۲۰۶ هست همش حس میکنم تو فامیل و هرجا میریم با اونا غرورم و قلبم هربار میشکنه و نمیتونم نفس بکشم از زندگی و شوهرم متنفرم بابت این قضیه شوهرم میتونست یکم تلاش کنه بخریم ولی نکرد الان دوساله ک هر شب کابوس ماشین هر شب تا مرز سکته میرم و برمیگردن اونقدر ناراحتم قلبم مشکل پیدا کرده چیکار کنم به نظرتون آبروم رفته اونا هم هی بهم پز میدن از خدا هم متنفرم
طرز فکرت بچگانه نیست یکمی؟ ناراحت باش خب درسته آدم دل داره اما متنفر نشو از شوهرت کابوس نبین آبروتم نرفته
با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ی ماشین ...........اینهمه تنش و درد قلب که چی بشه بگیری پز بدی ؟زندگی رو زهرمار کردی بخودت و شوهرت ......بنظرم خیلی خیلی چیز چرتیه بخاطر این مسئله اینهمه سخت بگیری
خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
طرز فکرت بچگانه نیست یکمی؟ ناراحت باش خب درسته آدم دل داره اما متنفر نشو از شوهرت کابوس نبین آبروتم ...
رفته مگه آبرویی مونده من خیلی از جاریم خوشگل و خوش اخلاق و همه چی تموم ترن همه هم میگن تو کجا اون کجا ولی زندگی اون و نگا منو هم نگا واقعا خدا وجود نداره
عزیزم چه حرفیه اخه، عزت نفستونو بالا ببرید اونوقت دیگه اینچیزا واستون مهم نیس، ماشین به این خوبی دارین اخه، منم داداشام درامدشون بالای ۵۰ هست ولی ما با کارمندی داریم زندگی میکنیم