2777
2789
عنوان

ی سوال

74 بازدید | 8 پست

دوستان میخوام ی کمی از رفتارای مادر شوهرم بگم بهم بگین داره بین و من و جاریم فرق میذاره؟ من و همسرم ی شهری زندگی میکنم ک با خونواده شوهرم دوساعت فاصله داره ولی جاریم و برادرشوهرم ی شهری زندگی میکنن ک با خانوادع شوهرم هشت ساعت فاصله هست اونا دوسه ماهی یکبارمیان سرمیرنن ولی من و شوهرم چون فاصلمون باهاشون دوساعت دوهفته ی بار میریم  بعد ولی برادر شوهرم اینام میان همه سر سفره هستیم خونه پدرشوهرم مادرشوهرم میاد واس جاریم غذا میریزه ومیره و هی بهش اصرار میکنه ک بخور یا وقتی داریم سفره و جمع میکنیم توی اشپزخونه هی بهش میگه خیلی کم خوردی چرا نخوردی یا توی اشپزخونه ی بار کباب گذاشت دهنش گفت باید بخوری بهد دید من دارم نگاه میکنم بهم خیلی عادی گف میخوری ؟ گفتم ن مرسی یا میخوایم ظرف بشوریم ب اون میگه نشور ولی من ک میرم بشورم اصلا واسش مهم نیس البته اینم بگم جاریم شش ماه پیش دستش وعمل کرد و ی بچه هشت ماهه هم داره ممکن بخاطر وضعیتش بگه ظرف نشور؟ شما بگین داره بینمون فرق میزاره یا من دراشتباهم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بهتره کمتربری از قدیم گفتن دوری ودوستی 

اون چون دیرتر میاد عزیزتره

مادرشوهرمنم اینجوریه منتها جاری منم نزدیکه همیشه باهم میریم به اون بیشتراهمیت میده ترجیح میدم خیلی کمترین بااین حال ک تازه نامزدم

عزیزم بهتره کمتربری از قدیم گفتن دوری ودوستی  اون چون دیرتر میاد عزیزتره مادرشوهرمنم اینجوریه ...

من خونه بابای خودمم همون شهره یک هفته در میان میریم  همشم خونه بابای خودمم فقط ی وعده میرم خونشون خیلی زودم باز برمیگردم خونه بابای خودم 

اصلا خودتو حساس نکن  تو همه خانواده ها از اینا هست  بخوای خودتو با هر چیزی اذیت کنی که ن ...

من اگ میرم چون خونه بابای خودمم همون شهره ولی باور کن ی وعده بیش تر خونه مادر شوهرم نمیرم برمیگردم خونه بابای خودم بعد از غذا و چای 

بنظر من چون دیر میاد خونش اونطوری رفتار میکنه

ب شوهرمم نمیتونم گلایه کنم چون طرف مادرش ومیگیره وباورش نمیشه فرق میزاره بینمون ...من ی هفته درمیان میرم خونه مادرشوهرم اونم درحد ی وعده بعد میرم خونه بابای خودم