2777
2789
عنوان

پ ر و ک س ی تل براتون گزاشتم بیاین

237 بازدید | 10 پست

من با این تونستم کانکت شم تل خواستم بهتون کمکی کرده باشم اونایی ک نمیتونن وصل شن .

فقط در حقتم دعا کنین حاجتروا شم زودی مرسی .

Server : Unknown
Port : 443
Secret : 7vQ1mpsyX_HR5QhN8OD3U3tzbGFjay5jb20%3D

Tab to set :  《 Connect to P roxy 》

Join ==> @MTProxyStar ✔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یدور دیگه بزاری اونو نمیشه کپی کرد

عزیزم پرو ک سی نمیشه تو تاپیک نوشت چ فارسی چه انگلیسیش . برا همین دو تا انگلیسی پرو ک سی هس بالا فاصله گزاشتم بین p roxi تو کپی کن اون فاصله رو پاکش کن دو تا از اینا هس 

عزیزم پرو ک سی نمیشه تو تاپیک نوشت چ فارسی چه انگلیسیش . برا همین دو تا انگلیسی پرو ک سی هس بالا فاص ...

عزیزم من این پر    وکسی رو میزنم وارد برنامه تلگرام میشم ولی وصل نمیشع

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
ممنون عزیزم مرسی که وقت گزاشتی

شما برات تلگرام باز شد.پیام ها اومدن؟

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹