2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خوبه . من و پسرم هم از بچگیش هفته ای یه بار باهم روزهای مادر پسری داریم . میریم کافی شاپ یا رستوران یا پارک دو تایی . الانم که نزدیک ده سالشه بازم میریم . هم من احساس جوونی میکنم هم اون یکسره با ذوق برام حرف میزنه

وای خیلی خوبه . من و پسرم هم از بچگیش هفته ای یه بار باهم روزهای مادر پسری داریم . میریم کافی شاپ یا ...

خیلی عالیه عزیزم والا من چند وقت پیش برام ماشین خریدن اولش درست نمیتونستم رانندگی کنم رفتم کلاس بعدش چندین بار با همسر رفتیم و اومدیم الان چند وقته که دیگه دستم روان شده از همون موقع هفتگی با پسرم میریم تفریح البته تو منطقه ولی خوبه حس خوبیه

خیلی عالیه عزیزم والا من چند وقت پیش برام ماشین خریدن اولش درست نمیتونستم رانندگی کنم رفتم کلا ...

خیلی عالیه . من شوهرم خیلی عاطفی نیست و خیلی هم سرش شلوغه.  هم خودم خیلی حس خوبی دارم و بهم خوش میگذره . هم پسرم خیلی بهم احساس نزدیکی بیشتری میکنه و حس خوبی داره .

ماشین داشتن عالیه . ادم کامل مستقل میشه . حسابی خوش بگذرونین دو تایی 😍😍

خیلی عالیه . من شوهرم خیلی عاطفی نیست و خیلی هم سرش شلوغه.  هم خودم خیلی حس خوبی دارم و بهم خوش ...

قربونت عزیزم مال منم سرش شلوغه دیگه چه میشه کرد خودمون باید پیش بریم 

قربونت عزیزم مال منم سرش شلوغه دیگه چه میشه کرد خودمون باید پیش بریم 

کم کم انقدر خوش میگذره که خودتون دوتایی دلتون میخواد بپیچونینش

من پسرم بزرگ شده حالا هربار منو مجبور میکنه که یه تفریح هیجان انگیز رو باهاش تجربه کنم

یه روز میگه بریم شهربازی وسایل خطرناک رو سوار شیم . یه وقت شاتل یه وقت جت اسکی ‌ یه وقت زیپ لاین . میگم توی چهل سالگی کارهایی رو میکنم که باید تو نوجوونی انجام میدادم . دوباره دارم جوون میشم باهاش