سلام.من دو ساله و چند ماهه که ازدواج کردم.ولی موفق نشدم ک رابطه برقرار کنم با همسرم.به مشاور و چند نفر که علائمم رو گفتم گفت واژینیسموسم و این ترس بخاطر همینه.شوهرم خیلی باهام کنار میاد اما الان دیگه واقعا خیلی طول کشیده.خیلی راهارو امتحان کردم با دیلا و اینا اما نتونستم یعنی این ترس و دلهره اجازه نمیده بیشتر پیش برم.الان دیگه واقعا بریدم نمیدونم باید چیکار کنم همسرم گفت اگه نتونی میریم جراحی کنی و بر داری و من هر جوری فک میکنم جز این راهی ندارم.میخاستم بدونم با عمل جراحی بردارم میتونم رابطه برقرار کنم.بعدش دردی حس نمیکنم؟و اینکه کامل بیهوشم میکنن؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا از ژل بیحسی استفاده نمیکنی بعدشم اول کارو با معاشقه شروع کنید بعدش همون دردم برات میشه لذت
❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
نه ربطی نداره شما از لحاظ ذهنی و جسمی باید اماده بشی ربطی ب اون نداره از ی ماما تو اینستا بود معروف بود یادم نیست مشورت بگیر باید مشاوره روانی جسمی بشی تا حل بشه