2777
2789
عنوان

جراحی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 40 پست

ربطی به جراحی نداره ها. شما بدنت قفل میشه از ترس... 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از ژل بیحسی استفاده نمیکنی بعدشم اول کارو با معاشقه شروع کنید بعدش همون دردم برات میشه لذت

باورت میشه من تا الان کلی بی حسی و روان کننده و اینا گرفتم اما بازم نتونستم.با اینکه تا حالا دردی حس نکردم چون نذاشتم دخول اونقد باشه ک بگم درد داشتم ک الان میترسم تا الان دردی عم حس نکردم اخه

باورت میشه من تا الان کلی بی حسی و روان کننده و اینا گرفتم اما بازم نتونستم.با اینکه تا حالا دردی حس ...

پس مشکل شما با عمل حل نمیشه باید بری پیش روانشناس چون بعد عمل هم این استرس و خواهی داشت

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی از عمل نمیترسی  ولی از رابطه میترسی؟  عمل که ترسناک تره

میدونی چون تو جراحی بیهوشی نمی‌ترسم.اگه سر اینم ی چیزی بود ک بیهوش بودم واس رابطه ی اول اصلا نمی‌ترسیدم.اما بیهوشی پیدا نکردم و پیش دکتر ک رفتم واسع معاینه گفت پردت مشکلی نداره و عادیه اگه نتونی باید با جراحی بر داری با رضایت شوهرت.بهش گفتم نمیتونم از جایی بیهوشی گیر بیارم گفت نه خطرناکه باید زیر نظر پزشک باشی

اخه دختر خوب چی داده که میترسی ، ریلکس کنی و روان کننده هم بزنی انجام نمیشه؟  از لحاظ فکری تلق ...

بخدا تو این دوسال کارم همین بوده شوهرم آرومم میکرد خودم خودمو آروم میکردم و هر سری میگفتن دیگ ایندفعه میتونم و بازن نشد.تا دلت بخاد روان کننده و بی حسی گرفتم 

میدونی چون تو جراحی بیهوشی نمی‌ترسم.اگه سر اینم ی چیزی بود ک بیهوش بودم واس رابطه ی اول اصلا نمی‌ترس ...

منم تقریبا همینجوری بودم تا ده روز نتونستم کاری کنم رفتم دکتر گفت مشکلی نداری باید فکرتو درست کنی

ژل بیحسی لیدوکائین گرفتم قبلش زدم حالا نمیدونم واقعا بیحس شد یا اینکه بهم تلقین شد که نترسم بعد کارمون رو انجام دادیم

برو سایت خانم خیابانی مخصوص درمان واژینیسمه خیلیا همونجا با تمرین درمان شدن

بخدا تو این دوسال کارم همین بوده شوهرم آرومم میکرد خودم خودمو آروم میکردم و هر سری میگفتن دیگ ایندفع ...

اصلا نه ترس داره و نه درد 

و اینکه اگر درد داشته باشه از زایمان که دردش بیشتر نیست 

باید یکم قوی باشی

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

برای جراحی این مورد بیهوشت نمیکنن اسی

بیحسی میزنن یه تیغ میزنن و تموم .دردی هم نداره 

عصاره گل سرخ بخر خودت بخور و ریلکس کن بزار همسرت انجامش بده.

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
این نوع ترس یجوره که حتی نمیزارن دکتر معاینه کنه شاید بعد عملم اجازه ندی از ترس ولی ب نظرم چیزی نیس ...

من واسه معاینه ک رفتم میخاست ی چیزی مث گوش پاکن اما بلند هی دستشو میگرفتم و نمیذاشتم ترسم سر اینه که خب بار اول ی چیزی ک تنگه قراره توش ی چیزی برع ببخشید رک حرف میزنم.و اگ اولین بار ک حالا این اتفاق میوفته و ب قول گفتنی پردم پاره شه خب بعدش دیگ ترسی ندارم چون دیگه چیزی نیس که اونجا مانع دخول باشع.