2777
2789
عنوان

این افسردگیه یا چی

127 بازدید | 11 پست

سلام من یه مدتی هست حوصله هیچی ندارم حتی کارهای ساده روزمره رو نمیتونم‌انجام‌بدم نه که نتونم حوصله ندارم همش کسلم تمام گلهام خشکید رژیمم رو ول کردم بی طاقت شدم عصبی شدم 

همش هم به خاطر مشکلات زندگیم و تنهایی زیادیه که دارم 

راهکاری دارید؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
منم . بخاطر پاییزه

نه من پاییز و زمستون که میشد پرانرژی میشدم چون‌خیلی دوستشون دارم اما الان حالم حیلی بده 

چه کنیم ؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی حیون خونگی نگهداری کنی هم از تنهایی در میای هم کاراشون شیرینه خود به خود دوست داری نیازاشون رو رفع کنی.

واسه مشکلات هم باید بگم که هیچ چیز ابدی نیست این احساساتی که داری و مشکلا بنظرت چقدر دووم میاره؟به جایی میرسی که اصلا یادت هم نمیاد یه روزی به اینا فکر میکردی.خودت بخوای میتونی از این حالت در بیای قشنگم

خرمالو خشکه هانیانگم
نه ی تایمیع اینجوری بالاخره خسته میشی فعالیت میکنی

امروز به شوهرم گفتم دیگه حتی دلم نمیخواد کسی رو ببینم حوصله ندارم حرف زدن های بقیه رو گوش کنم 

منی که همیشه گوش شنوای بقیه بودم سنگ صبور بقیه بودم الان حتی دلم نمیخواد پدرمادرمو ببینم 😭

امروز به شوهرم گفتم دیگه حتی دلم نمیخواد کسی رو ببینم حوصله ندارم حرف زدن های بقیه رو گوش کنم  ...

من دقیقا بعد دانشگاه تا شروع کار ی مدت چون حیلی بیکار بودم همش ولو بودم حوصله هیچی نداشتم اما خوب شدم 

ب نظرم بیخیال باش ب خودت زمان بده حق بده گاهی خسته باشی طبیعیه تا تایمش بگذره خوب بشی همین سحت نگیر همه این دوره رو داشتن 

سرزمین عجایبه اینجا 👁
عزیزم میتونی حیون خونگی نگهداری کنی هم از تنهایی در میای هم کاراشون شیرینه خود به خود دوست داری نیاز ...

مرسی عزیزم از حرفای خوبت ممنونم ازت 

شاید ویتامینای بدنت پایینن

این که شدیدا کمه همه چیم آهن ویتامین دی کلسیم فسفر 

من دقیقا بعد دانشگاه تا شروع کار ی مدت چون حیلی بیکار بودم همش ولو بودم حوصله هیچی نداشتم اما خوب شد ...

توکل به خدا ممنونم ازت عزیزم