2777
2789

خیلی ادم مغروریه حتی یه دوستت دارم رو بزور میگه شهرشون از ما جداست ۴ ساعت فاصله داره اما هربار میاد شهر ما برای کارای خودش منو هم حتما باید ببینه رفتارش توی دیدار حضوری خیلی بهتر از مجازیه😣😣 خیلی مغروره اما نمیدونم چیکار کنم هر اتفاقی میافته اول من باید برم سمتش و نمیتونم طاقت بیارم

الان هم بهم میگه بیا پیشم بریم گردش نمیدونم چه رفتاری کنم یا چی بگم که غرورش رو بزاره کنار و یه تصمیم درست بگیره

از حرف زدن باهاش هم میترسم از رفتار بعدش یا حرفایی که میخواد بزنه ترس دارم

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس مرگ یبار شیون یباار واسه چی خودتو کوچیک میکنی هی میری دنبالش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

باهاش حرف بزن بگو این اخلاقت اذیتم میکنه 

ترسیدن نداره که تهش کاته

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
نترس مرگ یبار شیون یباار واسه چی خودتو کوچیک میکنی هی میری دنبالش

آخه خیلی دوسش دارم😭

آخه خیلی دوسش دارم😭

متاسفانه کارتون اشتباهه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
باهاش حرف بزن بگو این اخلاقت اذیتم میکنه  ترسیدن نداره که تهش کاته

از همون تهش میترسم😭وقتی میرسم بهش میلرزم از ترس

از همون تهش میترسم😭وقتی میرسم بهش میلرزم از ترس

اگه دوست داشته باشه سعی میکنه اخلاقش و اصلاح کنه

دوست داشتن یه طرفه تو رابطه فقط خودت و اذیت میکنه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙