2777
2789
عنوان

کار

192 بازدید | 11 پست

آقامن بی سرو زبونم ودوس دارم درآمد داشته باشم ولی ازبس باکسی بلد نیستم رابطه برقرارکنم هیچ کاری نمیتونم بکنم لطفا یه کاری بهم بگین که بتونم بکنم

۷۵.۹۲۸۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به علاقه تون داره. اگه بگید به چ چیزی علاقه دارید میشه راحت تر راهنماییتون کرد.

ممنون بابت پیگیری تون همونی که گفتم رو باید برم اگه پول جورشه طراحی سایت 

۷۵.۹۲۸۰
ممنون بابت پیگیری تون همونی که گفتم رو باید برم اگه پول جورشه طراحی سایت 

نیازی به صرف هزینه برای کلاس رفتن نیست. با آموزش های آنلاین می تونی شروع کنی. اگه نیاز ب راهنمایی و کمک داشتی منم هستم و تا جایی که بتونم بهت کمک می کنم. نکته مهم این ک شروع کنی، نترسی از سختی هاش و با پشتکار ادامه بدی. مطمئن باش در اخر به چیزی ک دوس داری می رسی

نیازی به صرف هزینه برای کلاس رفتن نیست. با آموزش های آنلاین می تونی شروع کنی. اگه نیاز ب راهنمایی و ...

اموزش آنلاین هزینه داره که.هم حضوری دارن هم آنلاین من گفتم خب برای آنلاین باید سرمون توگوشی باشه وپول نت تازه میخادبراهمین میگم لابد حضوری بهتره

۷۵.۹۲۸۰
اموزش آنلاین هزینه داره که.هم حضوری دارن هم آنلاین من گفتم خب برای آنلاین باید سرمون توگوشی باشه وپو ...

آموزش آنلاین رایگان هم هست اگه زبانت خوب باشه ( نه خیلی هم خوب در حد متوسط ) می تونی آموزش های رایگان انگلیسی زبان رو ببینی ک کیفیت خیلی بهتری دارن. آموزش ها رو با لب تاپ یا سیستم کامپیوتری ببینید با گوشی نمیشه خوب یاد گرفت. حین یاد گرفتن باید تمرین هم کرد ک با گوشی نمیشه