2777
2789

۶۰ سالشه 

دیالیز میرن هفته ای سه جلسه 

چون من دانشجوی دانشگاه دولتی بودم 

رفتن آزاد بدون کنکور ارشد خوندن الانم تصمیم گرفته ۵۰۰ میلیون بده بره دانشگاه ترکیه دکترا بخونه 

من موندم خودم چطوری برم دانشگاه 🥺

قرار بود مادرشوهرم مراقبش باشه 

از اونور برگشته میگه بچه رو بسپر دست بابا(پدرشوهرم)

پدرشوهرم بی نهایت آدم مظلوم و مهربونیه ولی خب دچار الزایمر و اسکیزوفرنی شده و خطرناکه بخوام بچه بسپرم دستش 

به نظرتون بفرستم مهد پسرمو؟سه سالشه 🫠

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

از اون طرفم میگه من میرم میمونم خوابگاه 

بابارو هم شما نگه میدارین 

شما ببینین اصلا منطقیه این کار؟

خودش میره 

همسرشم که مریضه میندازه گردن من 

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خودم دانشگاه میبردم‌گاهی

حالا الان چ وقت درس خوندنشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد