2777
2789
عنوان

کسی هست از ترس دلدرد به بچش شیر نده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 20 پست
اینو نمیدونم چون شیرخشکیه ولی یکی اینحا تاپیک زد گفت شیرش خیلی زیادیه گفت شیره انگور صبحا میریزه تو ...

پس چایی و شیره انگور؟اینم امتحان میکنم بعید بدونم😔

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤

اسی بعد قطع شیرخشک درست میشه اینا اگه بعد شیر درست نشد بدون برگ انکور از واجبات خونس که باید داشته باشی همیشه ساقه بزن خود برگ با دشتت یکی دو تیکه کن بریز تو ابکش زیرش سینی بزار نزار جلو آقتاب تو خونه خشک میشهختما خود برگ خورد من درشت نیاز به ریز کردن نیست اگه برگ درسته باشه پلاسیده میشه خشک نمیشه  اونو پودر کن نکهدار روده هرچقدر تنبل باشه بواسیر زده باشه یارو عمل کرده باشه این درست میکنه رودشو طول میکشه ولی ختما خوب میکنه باید کنارش رعایت کنه ححم لبنیات اینارو اهن و زینک خوردنشو،سوپ درست من یا تو آش سوپ بهتره اندازه قابلمت اکه اخرین سایز سرویس قابلمه یه قاشق غذاخوری بریز خب کمتر یه ذره ذره کمش کن اولین روز روده کامل تخلیه میکنه میترسی اسهال بره نترس تا ذره اخر تخلیه میکنه فرداشم بده دیگه رده یاد میکیره به کار کردن به مرور بعدم زیاد یه کاسه بیشتر به هرکسی نده چون اون هرچی غذا کنارش بخورن اون سوپ او غذا دفع میکنه طرف هی گشنه میمونه سرگیجه میگیره چون نیچ ویتامین نیاز بدنشو دریافت نمیکنه،یه پیاله بده اینجوری بعد کرم بردار بمال بهش کف دستتو بزار رو نافش یه کوچولو فشتر بده خلاف عقربه ساعت بچرخون فقط یه دور حواست باشه،بعضی بچه ها سرپا دستشویی میکنن بهش به مرور یاد بده زور زدن سرپا بگیر تو خونه بچه راحت تر دفع میکنه بچه من این شکلی بود،گفتم بواسیر چون خودم داشتم عمل کردم هیچ قرص نفخ و اینا نمیخورم سوپ همیشگی نیست اخرین بار شاید سه چهار ماه پیش خوردم اونم برای بچم درست کرده بودم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامید نشو منم شیر نداشتم فقط روز سومم یه پر شد درحد انکار پروتز انحام دادم مثل چی ولی به نظر من خرج کن مایعاتتو بخور بیمارستانا شیردوششون فرق میکنه با این برقیا من برقی ایونفلو کرفتم چند سرعته درست نشد ولی اون یه قدرتی داره قشنگ شیر میکشه راه میندازه کنارشم مایعات بخور بچه ما نمیدونم لج دارن شیر فکر کردن شلنگیم ما باز میکنیم میره دهنش یه تلاش نمیکنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

آره اگه تاپیکشو پیدا کنم بهت میفرستم،