2777
2789
عنوان

شفای زندگی ..وقت بزارید بخونید اگر مشتاق تغییر هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو امضاء گفتی دوس داری دندون پزشک بشی این چه ربطی به پول داره? و اینکه چندسالته?

دندون پزشک نه .‌پزشک .

ربطش اینه 

پول میخوام برم کلاسای فیزیک شیمی زبان زیست شناسی 

پول میخوام برم ازمونهای ازمایشی شرکت کنم 

پول میخوام بدم کتاب تست . 

به هر حال مفتی که اینارو نمیدن . بگن بیا یه صلوات بفرس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دندون پزشک نه .‌پزشک . ربطش اینه  پول میخوام برم کلاسای فیزیک شیمی زبان زیست شناسی  ...

فکر کردم کتاب داری ☹ولی هروقت یکی میگفت ندارم هزینشو معلم های سال هایی که درس میخوندم میگفتن :

کسی از دوستا فامیل نیست که این کتابارو داشته باشه ?امسال کنکور داده باشه دیگه نخواد? یا اینکه یه سر برو انقلاب اونجا دستفروش ها یا توی کوچه ها کتاب های دست دوم رو خیلی ارزونتر میفروشن...

گفتم بگم شاید کمک کنه بهت 

نبود پول 

چه ربطی داره

درس میخوندی کنکور موفق میشدی مگه همه پزشکا بچه پولدارن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دندون پزشک نه .‌پزشک . ربطش اینه  پول میخوام برم کلاسای فیزیک شیمی زبان زیست شناسی  ...

اونایی که اینجور کلاس میرن اکثرا قبول نمیشن الکی

از کتاب میدن خارج از کتاب نیس اگه کسی بخواد وقت میزاره کتابش قبول میشه. نه اینکه اینجا بیاد وقت صرف کنه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
فکر کردم کتاب داری ☹ولی هروقت یکی میگفت ندارم هزینشو معلم های سال هایی که درس میخوندم میگفتن : کسی ...

بعضی ها نداشته هاشون پای دیگرون میندازن اصلا ربطی نداره کسی بخواد تلاش میکنه میرسه جایی 

اونایی که اینجور کلاس میرن اکثرا قبول نمیشن الکی از کتاب میدن خارج از کتاب نیس اگه کسی بخواد وقت می ...

فکر نکنم . چون فیزیک حلیات داره . دبیرها هم که تدریس نمیکنن . پس چطور میان ۷۰ یا ۸۰ درصد میزنن ؟ یه دانش اموز هم تا راه حلش رو یاد نگیره که نمیتونه انجام بده 

از فامیلا پزشکی قبول شدن کلی پول خرج کردن  کلی . خیلی زیاد . حتی خانواده هاشون اجازه ندادن کسی خونشون بره . 

تا بچشون راحت درس بخونه . کلی کتاب تست کلییی پول اموزش و ‌.... دادن .

هزینه باید بکنی .مفتی نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راجب چیه

قانون جذب؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

اسی کتاب شفای زندگی صوتی رایگانه؟؟

چطوری میتونم دانلود کنم 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

فکر نکنم . چون فیزیک حلیات داره . دبیرها هم که تدریس نمیکنن . پس چطور میان ۷۰ یا ۸۰ درصد میزنن ؟ یه ...

به هزینه نیس به خوندن خودتون میگین یکسر درس میخوند

اونوقت شما اینجایین

راه حل فرمول هارو هم تو مدرسه یاد دادن من خودمم تجربی خوندم بهترین رتبه اوردم شغل هم دارم پس هرکی زحمت میکشه میبره

اگه خوندی ریپلای نکن بجاش برو وقتت برا درس بزار نه اینترنت ‌گوشی موفق باشی

به هزینه نیس به خوندن خودتون میگین یکسر درس میخوند اونوقت شما اینجایین راه حل فرمول هارو هم تو مدر ...

اره درسته . ولی اول باید شوهرم و خانوادمو راضی کنم 

شدیدا مخالفن نن برم حتی ثبت نام کنم کنکور :(