2777
2789

عزیزم فقط قسمت هایی که از طریق ژیلت زدن تیره شده روشن تر میشه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

لیزر فقط رو فولیکول مو اثر میذاره نه رنگدانه پوست اون یکی دو درجه روشنی که بعد لیزر ب وجود میاد ب دلیل از بین رفتن ریشه مو هستش.رو پوست سبزه مشکل پیش نمیاد فقط نسبت به پوست روشن دیر تر اثر میکنه شاید نیاز باشه یکی دو جلسه بیشتر بری.دائمیه دائمی هم نیس بعد از اینکه جلساتت وشارژش تموم شد متوقف میشه رشد موها بعد بسته پوستت ورشد موهات تقریبا سالی یه بار باید شارژش کنی که مجدد رشد نکنه گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکه فک کنی برا همیشه از بین میره نیستا.من ۳ ساله دارم میرم البته الان ۴ ماهی یه بار میرم ولی شرف داره به ژیلت و اپیلاسیون .کم موتر میشی و جایی اگه تیرگی باشه ۲ درجه روشنتر میشه

🤔

من فول بادی نرفتم دستام و پشت لب و چونه و زیر بغل رو سه سال پیش شروع کردم.الان تازه این ماه کل پا و بیکینی رفتم .روم نمیشد این چندسال بیکینی رو برم این دفعه گفتم هرچه باداباد چقد ژیلت بزنم 😁

🤔
من فول دارم میرم همه جا رو تقریبا میزنه دستا کامل پا کامل زیر بغل بیکینی.به نظرم که تااینجا خوب پیش ...

مرسی عزیزم اون وقت کمرمم مو داره چی😂 

چقدر میدید شما 

بنظرتون فول بادی برم یا تیکه تیکه ؟؟صورتمم برم؟

از اول فول بادی برو و صورت هم،پشیمون میشی اگه تیکه تیکه بری،لیزر عالیع عالی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الکساندرایت اسم طول موجه نه اسم دستگاه. دستگاه اسکلپیون دستگاه خوبیه. لیزر یک یا دو درجه ممکنه رنگ پوست رو روشن تر کنه که بخاطر از بین بردن فولیکول های موی زیر پوست هست