من مامانم هر سری سر موضوعای مختلف باهاشون دعوا میگیره خیلی حس بدی دارم از این دعواها با اینکه مقصر دو طرف هستن،خاستم ببینم شما هم از این مشکلات دارین یا فقط مامان من اینجوره
فکر کن مثلا مامانم قهر میکرد با بابام اونا هم با شوهراشون دعوا میکردن به ما بچه ها هم غذا نمیدادن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۵تا عمو...۳تاش فوت شده ۲تا دیگه رو با یکی اشتیم با یکی قهر این عمو قهرم خودش با همه قهره نه فقط ما بخاطر تقسیم ارث ومیراث
یه عمه ام دارم من تا دبیرستان نمیدونستم دارمش
باهاش قهر نیستیم دوستم نیستیم
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه های منم در اینده با خانواده پدری رفت امد ندارن شایدم اصلا نشناسن
دعا کن منم مادر بشم