2777
2789
عنوان

کیا با خانواده پدری عمو عمه و ...قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه پیش هم هستیم 

مامانم و زن عموهام خیلی پایه هستن 

فکر کن مثلا مامانم قهر میکرد با بابام اونا هم با شوهراشون دعوا میکردن به ما بچه ها هم غذا نمیدادن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

۵تا عمو...۳تاش فوت شده ۲تا دیگه رو با یکی اشتیم با یکی قهر این عمو قهرم  خودش با همه قهره نه فقط ما بخاطر تقسیم ارث ومیراث

یه عمه ام دارم من  تا دبیرستان نمیدونستم  دارمش

باهاش قهر نیستیم دوستم نیستیم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خانما کسی آدرس لباس مجلسی شیک و قیمت خوب داخل شیراز سراغ داره؟

ااینجا خوب نیست پرسیدی باید تاپیک جدید میزدی 

داخل خیابان طلاقانی خیابان سمیه طبقه زیرزمین زیتون خیابان رحمت اباد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چند سال آینده ی بچه های من😁

بچه های منم در اینده با خانواده پدری رفت امد ندارن شایدم اصلا نشناسن 

دعا کن منم مادر بشم

چند وقته منتظری ؟

۵ سال