2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 187 پست

فعلا اصلا نمیدونم کار درست  چیه ،گیجه گیجم ،شوهرم برا جمعه هماهنگ کرده بایکی که بیاد سقطش کنه امروز سونو‌بودم چهار هفتمه،به سختیایی که با این دوتا کشیدم فکر میکنم از بچه پشیمون میشم ولی به آیندشون فکر میکنم میگم تنها نباشن فقط میخوام خدا خودش راه درستو جلو پام بذاره

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

البته اینم بگم هردومون دو دلیم هنوز از تقاص بعدش‌میترسیم که خدایی نکرده بلایی سر بچه هامون بیاد و ناشکری کرده باشیم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اینم بگم هردومون دو دلیم هنوز از تقاص بعدش‌میترسیم که خدایی نکرده بلایی سر بچه هامون بیاد و نا ...

استخاره کن و تمام.البته اگر اعتقاد داری

کار خوبه خدا درست کنه  
منظور از تامین که گفتم تامین ِ تنها نبودن بود که فک میکنی با زیاد زاییدن مشکل تنهایی بشر حل میشه واق ...

واقعا حالم بد شد از لحن و ادبیاتش.اومدی راهکار بدی به بنده خدا.بده و برو ول کن دیگه.میخواد تک به تک به همه جواب بده.حق گفتی این از اخلاقشه که تنهاس.یه جوری از تنهایی حرف میزنه انگار ادم فقط خواهر برادر داره دوست فامیل اشنا خودت اشنا شوهرت خانواده شوهرت دوستا خودت دوستا شوهرت همکارات در همسایه اینهمههههه ادم که میشه باشون دوست شدو معاشرت کرد و احساس تنهایی نکردو از زندگی لذت برد

کار خوبه خدا درست کنه  

[QUOTE=254590126]استخاره کن و تمام.البته اگر بالاخره استخاره کردم بالاخره راستش از جواب استخاره هم میترسیدم ولی وقتی گفت اینکارو بکنین عالیه دلم آروم گرفت و سقطش میکنیم 

مشورت گرفتیم گفتن تو روحیه این دوتا بچه هم تاثیر میذاره رسیدگی بهشون خیلی کم میشه فقط بچه آوردن مهم نیست محیا کردن خواسته هاشون و تربیتشونم مهمه ، از تمام تفریحات و سفرامون حداقل تا چهار سال باید بگذریم چون با سه تا بچه کوچیک تفریح خیلی سخته،الان خرجی ندارن فقط لباسشونه چندسال دیگه که کلی کلاس و خواسته دارن رو هم باید دید

وقتی عقلانی بهش‌نگاه میکنم بهترین کار همینه با اینکه دلم یچیز دیگه میگه که طبیعیه

عزیزم برای انجام گناه استخاره !!!!! 😑 مثل قضیه اون آدمیه که فقط سحری میخوره  ولی روزه نمیگ ...

دیه اش رو میده شما نگران نباش چیزی گردن شما نیست.خودش خونده پرسیده تحفیق کرده.راحتش بزار

کار خوبه خدا درست کنه  
عزیزم برای انجام گناه استخاره !!!!! 😑 مثل قضیه اون آدمیه که فقط سحری میخوره  ولی روزه نمیگ ...

توی دین حتی اونی هم که فقط برا سحری پا میشه ثواب داره.خدا بخشنده س دین راه داده برای سقط شرع راه داده قاندن راه داده شماها ول کن معامله نیستین.حکمتون فقط یکیه و مرغتون یه پا داره

کار خوبه خدا درست کنه  
توی دین حتی اونی هم که فقط برا سحری پا میشه ثواب داره.خدا بخشنده س دین راه داده برای سقط شرع راه داد ...

همون خدای بخشنده روزی اون بچه رو ( از همه نظر نه فقط مادی ) تو این دنیا قرار داده و چه بسا خیر و برکتی که با حضورش به پدر و مادرش هدیه بده 

چرا هدیه خدا رو پس زد ؟ و بعد به دنبال توبه و دادن دیه بود ؟ 

همون خدای بخشنده روزی اون بچه رو ( از همه نظر نه فقط مادی ) تو این دنیا قرار داده و چه بسا خیر و برک ...

اینا اعتقادات شماست.اینهمه بچه بدبخت و بچه گرسنه و ول و کودک کار سر چارراهها خدا قسمتشونو این قرار داده؟ روزیشونو اینجوری رسونده؟خیروبرکت بهشون داده؟یا پدر مادر بی فکری که فقط هی زاییدن و قدرت تامین نداشتن

کار خوبه خدا درست کنه  
[QUOTE=254590126]استخاره کن و تمام.البته اگر بالاخره استخاره کردم بالاخره راستش از جواب استخاره هم م ...

باورم نمیشه دارین در مورد مرگ بچتون حرف می زنین 

اون دوتا فرشته رو ببینین 

این یکیه مثل همون دوتا 😔

پیشنهاد می کنم فیلم بدون برنامه ریزی رو ببینین 

یه فیلم امریکاییه 

همون خدای بخشنده روزی اون بچه رو ( از همه نظر نه فقط مادی ) تو این دنیا قرار داده و چه بسا خیر و برک ...

میدونم خدا روزیشو میده ولی توان جمع کردن سه تا بچه کوچیک با هم خیلی سخته یک اعصاب فولادی میخواد کسایی که دوتا بچه پشت هم دارن درک میکنن که چقدر سخته بااین وجود سومی هم بخواد بیاد اصلا نمیشه شاید راحت باشه بگین چندسال مهمونی و مسافرت نرو ولی مگه میشه افسردگی میگیری 

باورم نمیشه دارین در مورد مرگ بچتون حرف می زنین  اون دوتا فرشته رو ببینین  این یکیه مثل ...

اون دوتا به این راحتی به این سن نرسیدن من کمک ندارم تنهایی برام سخته مخصوصا دوران نوزادی و شش ماه اول ،با دوتا بچه که هنوز رسیدگی لازم دارن سومی هم بیاد سرویس دادن به این دوتا هم کم میشه روحیه این دوتا بچه هم مهمه