2777
2789
عنوان

افزایش مقاومت عروقی در شریان رحمی

1307 بازدید | 12 پست

سلام من تو 13 هفتگی سونی داپلر رنگی انجام دادم و مشخص شد شریان سمت راستم مقاومت عروقی داره، خیلی نگرانم میترسم بچه خوب رشد نکنه و با مشکل بدنیا بیاد😢

دکتر من روزی دوتا آسپرین برام تجویز کرده 

کسی بوده این مشکل رو تو بارداری‌ تجربه کرده باشه؟ 

شریان راست= PI:1.57

RI:0.72

S/D:3.6

سلام من pi نرمال زده ri بالاس نمیدونم کدومش مهم تره هنوز دکتر نشون ندادم آسپرین میدن؟

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من pi نرمال زده ri بالاس نمیدونم کدومش مهم تره هنوز دکتر نشون ندادم آسپرین میدن؟

والا نمیدونم تفاوتشونو پلی اره من روزی ۲ تا اسپرین میخورم فعلا

یکی از شریاناتونه یا دوتاش؟ سونوگرافیست چیزی نگفت؟

والا نمیدونم تفاوتشونو پلی اره من روزی ۲ تا اسپرین میخورم فعلا یکی از شریاناتونه یا دوتاش؟ سو ...

Riدر هردوطرف نه سونوگراف چیزی نگفته فقط نوشته  سونوگرافی فالواپ توصیه میشود 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

فالواپ یعنی چک شه هرچندوقت یه بار. رفتید پیش دکتر به منم اطلاع بدید تشخیصش چیه

باشه عزیزم

باشه عزیزم

سلام من رفتم دکتر بهم آسپرین داده روزی یکی ۳۰ عدد داده pi من ۱.۲ و ۱.۳ بود نرمال بود ولی یکی از شریان هام ناچینگ یا گرفتگی داشت 

سلام من رفتم دکتر بهم آسپرین داده روزی یکی ۳۰ عدد داده pi من ۱.۲ و ۱.۳ بود نرمال بود ولی یکی از شریا ...

سلام

پس خداروشکر چیز جدی ای نیس

انشااالله ب سلامتی زایمان کنید❤️

عزیزم کدوم شهرید؟

ببین گلی اگه تهران یا قم هستید برید پیش محبوبه غریب لکی فلوشیپ زنان و زایمان...اگرم نه حتما پیش دکتر زنان دارای مدارک فلوشیپ برو به متخصص اکتفا نکن.

بمن آسپرین و امپول انوکساپارین داد.

من بچه اولمو چون دکتر متخصص تشخیص شریان رحمی نداد توو بیست و چهار هفته از دست دادم 

اما بعدش دکتر فوق تخصص و فلوشیب طب مادر و جنین رفتم که گفتن سه ماه قبل بارداری اسپرین شروع کن بعد اقدام و جواب مثبت سریع بیا امپول و انوکساپارین بزن.

هر چند اخرشم هفته 34ختم بارداری دادن و دکترم گفت فهمیدم برای بچه بعدیت چه داروهایی بدم😕

خدا رو شکر نی نیم عالیه و الان یکسالشه ماشالله

بشما نگفتن علت مقاومت چیه ؟

سلام عزیزم 

چون هفته های اول که هنوز شریان های رحمم کامل رشد نکرده بودن سونو دادم اینجوری بود

تو ماه های اخر ک سونو دادم هر دو شریان کاملا عادی و خوب بودن

دخترمم ۴۰ هفته با وزن ۳/۶۰۰ دنیا اومد الحمدالله