2777
2789

احتمالا عید عروسی داداشمه من ۱۸ سالمه نمی دونم لباسم چه مدلی باشه یا چه رنگی بهتره لاغرم قدمم متوسطه پوستتم روشن

خیلی هم نمی تونم هزینه کنم خودم می خوام کار کنم که درامدش ناچیزه ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی دوست دارم لباسم رو رنگ روشن باشه مثل صورتی طلایی نقره ای پسته ای یا تیره شیک تره؟

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هجده سالته و اگه زیاد چاق و اینا نیستی کوتاه بگیر لباس عروسکی.. از اونهایی که دامنش گشاده یعنی تنگ و چسبون نگیر..

پوستت هم سفیده هررنگی بگیری بهت میاد♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
با عروس ست کن دقیقا،زن داداشا عاشق اینن خواهرشوهر باهاشون ست کنه🤣

وای😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

زشت‌ترین و ساده ترین لباس ممکن باید باشه وگرنه میگن خواستی عروس به چشم نیاد

عقد برادرم تو محضر بود من میخواستم یه پیرهن پوشیده بگیرم یه پیرهن کلاسیک صورتی چرک که یقه اش بسته بود و کاملا جذب آستین بلند خودش هم تا زانو بود خیلی ساده بود گذاشتم که این خوبه بگیرم برای عقد برادرم؟میگفتن میخوای خواهرشوهر بازی دربیاری عروس به چشم نیاد 

چرا با مانتو نمیری محضر 

یعنی عقد برادرم با مانتو برم واقعا عالیه