بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳ماه.روزی ۱۰۰۰کالری.۱.۳۰پیاده روی.حذف شیرینی...کالریم بیشترمفید وسبزیجات بود.البته خودم کالری غذها رو حساب میکردم نه نرم افزار اینجوری حجم غذای که میخوری وسیرمیشی بیشتره
مغزیجات بخور میان وعده چند تا دونه یا یه واحد سیب ..برنج خورشت هم کم روغن تر درست کن و کمتر همیشه بخور ..شب ها زود شام بخور و کم حجم سبک مثل تخمرغ سیب ابپز ..سینه مرغ آبپز .خوراک لوبیا ...صبحانه مقوی بخور ....در کنارش قهوه تلخ و چای سبز .
امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سلام منم قصد کاهش وزن دارم میخاستم خودمم تاپیک بزنم ولی تاپیک دیدم دیگه منصرف شدم من باروزه میخام وزن کم کنم چون باشگاه که نمیتونم برم امروز برای سحریم ۷ تا دونه خرما خوردم برای افطارم هم قصد دارم ۱ دونه موز بخورم خدا کنه بتونم وزن کم کنم آخه خیلی چاق شدم ۷۰ کیلو شدم زیر زانوهام پر واریس چاقی شده
تورو خدااااااااا به من بگید چطوری میتونید خودتونو کنترل کنید غذاهای خوشمزه نخورید؟ چطور انگیزه دارید؟ خواهش میکنم تجاربتونو بهم بگید . من زیاد گرسنه نمیشم ولی خیلی شکموام