2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سخته نمیشه یا بشه هم سختی زیاد داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اگه تو راه حفظ باشی خدا کمک میکنه هرکاری اولش که میخوای شروع کنی سخته بعد آسون میشه

نه تو راه که نیستم حقیقتا قصد هم ندارم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم چرا نشه این همه حافظ شدن پس شدنیه

والا احساس میکنم حجم زیاد و سختی 

والا احساس میکنم حجم زیاد و سختی 

منم قبل این که برم خیلی برام عجیب بود ولی حالا که شروع کردم انقد برام جذابه ک دوست دارم ادامه بدم 😍

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منم قبل این که برم خیلی برام عجیب بود ولی حالا که شروع کردم انقد برام جذابه ک دوست دارم ادامه بدم 😍

من حقیقتا زود خسته میشم الان دارم زبان انگلیسی میخونم یعنی قشنگ خسته شدم دوست دارم رهاش  کنم ولی نمیتونم آینده بهش وصله 

من حقیقتا زود خسته میشم الان دارم زبان انگلیسی میخونم یعنی قشنگ خسته شدم دوست دارم رهاش  کنم ول ...

اها پس واسه اینه که کم طاقتی زود حوصلت سر میره  من انگلیسی ام چند سال میخوندم خیلی دوس داشتم😁

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اها پس واسه اینه که کم طاقتی زود حوصلت سر میره  من انگلیسی ام چند سال میخوندم خیلی دوس داشتم😁

من اره خیلی عجول ام میدونم بد ولی دست خودم نیست واقعا