2777
2789
فداتم ممنونم،  من از ۲۰ شهریور همش دارم مسکن میخورم انقدر بدنم ضعیف  شده آنتی‌بیوتیک جواب ...

بدبه دلت راه نده ان شالله که طوریش نمیشه منم خیلی استرسه اینوداشتم که مشکلی براش پیش نیادخیلی گریه میکردم عذاب وجدان داشتم ولی به خداتوکل کردم نذرهم کردم برای سالم بدنیااومدن بچم خداخودش دیدچقدرغصه میخوردم روحیم صفربودولی وقتی بچم سالم بدنیااومدتاغصه هام ازبین رفت ان شالله این حاله منو توهم تجربه میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی. بسلامتی  منم حاملم 14هفته

عزیزم کی فهمیدی؟

من الان رفتم بتا دادم ۱۰۰ بود بنظرت طبیعی؟

۳روز از پریودم گذشته 

البته تخمک گذاری روز ۱۹ ۲۰ پری بود

آیفون تصویری هستم با اجازتون
عزیزم کی فهمیدی؟ من الان رفتم بتا دادم ۱۰۰ بود بنظرت طبیعی؟ ۳روز از پریودم گذشته  البته تخمک ...

آره عزیزم عادیه چندروز دیگه دوباره آزمایش بده دوبرابر میشه عدد بتا 

من تقریبا 8 هفته بودم. فهمیدم باردارم. منم پریودم. نامنظم بود 

پدرم فوت شده بود فکرکردم بخاطر استرس هام پریود نشدم در حین ناباوری فهمیدم حاملم خیلی شوکه شدم خیلی