2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مصیبتو چند سال پیش کشیدم 

یه بار اومد رک سینم وقتی خواب بودم

یه بار با صداش از خواب بیدار شدم دیدم رو چوب لباسی از مانتوم بالا میره

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
منم این مصیبتو چند سال پیش کشیدم  یه بار اومد رک سینم وقتی خواب بودم یه بار با صداش از خواب ب ...

واااای من اولین بارمه حتی موشو از نزدیک میبینم مثل اینکه زاییده چون چن تاس 😂 خودشم تو خونه تنهام همیشه

بعد موشه هم 7 به بعد می‌خوابه کاری به کار خونه نداره دیگه . یعنی فقط فعالیتش تو شبه😉

من با موشا زیاد همزیستی داشتم 

هوا که روشنه حتی اگه لامپ روشن باشه تو شب میره یه جا قایم میشه به ندرت میاد بیرون ولی به محض اینکه تاریک کنی میاد بیرون 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
واااای من اولین بارمه حتی موشو از نزدیک میبینم مثل اینکه زاییده چون چن تاس 😂 خودشم تو خونه تنهام هم ...

منم خیلی میترسم 

تله موش بخرید 

چسبم هست 

سریع بگیرینش تا زیاد تر نشدن 

هواستون به کمدا هم باشه ممکنه تشک و پتوهاتونو بخوره

از اون چسپ کتابی ها بگیر بزار تو خونه فوری از شرش راحت میشی .ولی جایی بزار که تو رفت و آمد موشه باشه ...

در واقع خونه ی ما نیس تراس طبقه بالاییمونه ک بازه و میخوره ب خونه ی ما میترسم از اونجا بیاد 

بهشون کفتم اونام چسب گرفتن و گذاشتن موشو هم گرفتن الانم بچه موشه