خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭