2777
2789
عنوان

انقد توهین شنیدم از نی نی سایتی ها

375 بازدید | 25 پست

بچه ها من دیگه ب حودم قول دادم اینجا عکس ندازم چون جنبه شنیدن بعضی توهین ها رو ندارم من عکسمو گذاشتم همه بهم گفتن عملی و ژل زدی ولی من تا حالا ن عمل کردم و ن ژل زدم چون شوهرم نمیزاره منم خیلی دوس دارم انجام بدم اینکارو رو کاربرا بهم میگفتن غیر طبیعی و مصنوعی مث عروسک هستی تصمیم گرفتم دیگ وقتی جنبه اش رو ندارم جایی عکسی از خودم نذارم 

باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بهم گفتن ۵۰ میزنی ۳۰ میزنی در صورتی ک من ۲۰ سالمه

ادم مریض روان پریش زیاده

خودتون ناراحت نکنید

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹