2777
2789
عنوان

متاهلم و احساس تنهایی میکنم

4924 بازدید | 66 پست

خیلی حس تنهایی میکنم بچه ها :(

خیلی غصه دارم‌ که چرا شوهرم همراهم نیست

خیلی مرد خوبیه .. کاریه .. تا دیروقت سرکاره

به رفاه و خوشحالیم فک میکنه (به شیوه خودش)

ولی اصلا هم کلام خوبی نیست

اصولا حرفی برا گفتن نداره

هر حرفی من میزنم براش سوتفاهم میشه و دعوا راه میفته

سریع جوش میاره

صداشو بلند میکنه

مثل امشب ..

خیلی دلم گرفته :(

دارم گریه میکنم و مینویسم

کسی هست مثل من ؟

یعنی من حقم نبود یه همسر خوش کلام که باهاش حرف بزنم و روزگارم شیرین باشه ؟:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیق بگو سرچی دعواکردید؟

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

باید روی فن بیانت کار کنی 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

منم دقیقااااااا مثل خودتم

فقط کارو کارو کاررررررر

اخرشبم ک میاد بازم تو فکر کارشه

مسئولیت همه چی باخودمه

دریغ از ی چی ک بتونم باهاش مشورت کنم دریغ از همراهی همدردی

کلا دریغ از همهههدچییی

منم همینطور وقتی میاد اینقدر خسته ست که زود حوش میاره  دیگه حتی حوصله رابطه هم نداره. میتونه کارشو کم کنه اما نمیکنه

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

مردا این روزا بس گرفتار کار و بدبختی هستن، اکثرشون اینجورین...نمونه اش هم شوهر خودم...من دیگه غر نمیزنم..هیچی نمیگم...پذیرفتم که اینطوریه...البته اهل دعوا اصلا نیست ولی اهل صحبت و محبت کلامی و این چیزا هم نیست

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عزیزم گریه نکن .شوهرمنم از صب تاشب سرجمع ده جمله ام نمیذاره ح بزنم.همش میگه اعصاب ندارم خفه شو😑امروز داشتم درموردش ب مامانش ی تعریفشو میکرذم اومد جلو مامانش ضایم کرد گف دوباره داری پشت من بد میگی😑مامانش هنک بود

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم