2777
2789
عنوان

زندگی خابگاهی بیاین

200 بازدید | 17 پست

مت ۱۴ نفریم تو اتاق 

۱۳ نفرمون خیلی پاین مثلا تا ساعت ۱ اهنگ گوش میدیم حرف میزنیم ولی یکی مثلا از ۱۱ شب میخابه اذیت میشه چکار کنیم اصلا باما جور نمیشه 

از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄

اتاقشو عوض کنه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بخوابه رو تختش پرده بکشه بخوابه

البته خیلی خوبه ۱۳تا باهم اوکی‌هستین 

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

اما اذیتش نکنید، حق داره اونم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

اتاقشو عوض کنه خب 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

خو اخه الان کار شما اشتباهه اون ادم قانونمند ک نرمالیه ساعت ۱۱ میخوابه ولی شما دارید بهش زور می گید ک اره ما میخوایم اهنگ‌ گوش کنیم دوست داریم و....

اهنگ گوش کنید ولی با هندزفری

زشته به خدا اینکارا اونم تو این سن

گناه داره اذیتش نکنید. به احترام اون همگی زودتر سکوت کنید. واسه خودتونم بهتره. صبحا سرحال ترید.

اخه ما اینجوری راحتیم هممون حال میکنیم دوری از خانواده رو با این جبران میکنیم ولی به اونم ناراحت میشم

توافق کنید مثلا 12 خاموشی 

فکر نکنم یک ساعت اونقدر مهم باشه 

و. پیشنهاد میکنم چون دانشجویین زود بخوابین تا سرکلاس ها کسل نباشین 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
خو اخه الان کار شما اشتباهه اون ادم قانونمند ک نرمالیه ساعت ۱۱ میخوابه ولی شما دارید بهش زور می گید ...

ما برای اذست کردن اون نمکینم اون اخرتز همه اومد ما قبل اونم همینطوری بودیم

اخه ما اینجوری راحتیم هممون حال میکنیم دوری از خانواده رو با این جبران میکنیم ولی به اونم ناراحت میش ...

عزیزم هر کاری ک میخوای بکنی رو توی سه تا چارچوب بزارش

چارچوب انسانیت ، دین، اخلاق

این کار شما از نظر هر سه چارچوب رده

ما باید باهم‌کنار بیایم

یه جور دیگ حال کنید نباید ب خاطر تفریح شما یکی دیگ اذیت بشه

بعد اینکه این کارا حتما باید تا ساعت ۱ نصفه شب باشه؟ نمیتونید تا قبل ۱۱ شیطونی کنید بعدش همگی بخوابید ؟

اینم در نظر داشته باش دنیا دار مکافاته یه جایی میرسه ک جای شما با این خانوم عوض میشه:)!

دوست داری اگ‌جای ایشون بودی باهات چ جوری برخورد میشد

اخه ما اینجوری راحتیم هممون حال میکنیم دوری از خانواده رو با این جبران میکنیم ولی به اونم ناراحت میش ...

عزیزم شاید مشکلی داره باید ۱۱ بخوابه و نمیتونه ساعت خوابشو بهم بزنه.

این درست نیست که با افتخار بگید تا ۱ شب اهنگ گوش میدیم اون حتی ی نفرم باشه باید رعایتش کنید چون تا حدود زیادی حق با اونه.هم اتاقی های منم نصف شب یاد غذا داغ کردن و فیلم دیدن میوفتادن که با ی بار تذکر حل شد به سلامتی تحصیل کرده اید و شما این چیزا رو رعایت نکنی کی بکنه😊

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘