2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توکل برخدا

من دو ساله اقدامم

بدون هیچ مشکلی باردار نشدم

هر دومون انواع ازمایشارو دادیم

فولیکولامم ۲۰ و ۲۴ بودن

دیگه من درمانو رها کردم 

مهم نیست💔

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من که صدتا تاپیک میزنم کی آی یو ای تعیین جنسیت انجام داده؟؟؟ تازه مسیول ازمایشگاه گفت زمان میدیم ۴تا ۶دقیقه برسن به ستون سنگین اسپرمهای پسر که سرعتشون بیشترع میرن بینشون دختر رد میشه و اسپرمهای دختر میمون روی طرف و اونها رو میریزیم میره من بهش گفتم نمیشه زمان کمتری بدی تا اسپرمهای پسر بیشتری رد بشن گفت باشه ۴دقیقه ولی باروریت میاد پایین    میخوام لتروزول و امپولهای تحریک تخمک و ازادسازی بزنم   من ای وی افم کردم و نگرفت   

من که صدتا تاپیک میزنم کی آی یو ای تعیین جنسیت انجام داده؟؟؟ تازه مسیول ازمایشگاه گفت زمان میدیم ۴تا ...

چند بار ivf کردی؟؟؟ 

منم همسرم اصرار داره انجام بدیم دیروزم نوبت زده بود که نرفتم... iui هم جواب نداد دو ساله اقدامیم. هر دومونم سالم. خیلی دکتر رفتم از نظر روانی فرسوده شدم دیگه در توانم نبود برم برای ivf

گفتم با مسوولیت خودم نمیرم. خسته شدم واقعا. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫