2777
2789

به منم یادبدین بیخیاله شوهرموکاراشواخلاقش بشم فقط بخاطره بچه هام بسوزموبسازم.چون من راهه برگشت ندارم بخاطره دخترایه نازم 

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرید برید پارک کافیشاپ ب خودت برس اصن اهمیت نده فقط بفکر خودتون باش

یعنی میشه به شوهرفکرنکردشماتونستین

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
من خیلی وقته بیخیال شدم چیه هی دنبال شوهراتونید برید باشگاه استخر خرید کیف دنیارو کنید ولم کنین بابا ...

توروخدامیشه به این فکرنکردکه کجامیره باکی می‌ره چراشب نمیادپولشوچیکارمیکنه یعنی میشه منم بیخالش بشم.

من اگه بخوامم مادرم نمیزاره هی بهم میگه شوهرتوول نکن ول درمیادیکاری کرده چسبیدن بهش فکرمیکنم آویزونش شدم

اره من . تفش کردم بیشرفو . بره گم شه خودش و کاراش 

منم از الان تفش میکنم

توروخدامیشه به این فکرنکردکه کجامیره باکی می‌ره چراشب نمیادپولشوچیکارمیکنه یعنی میشه منم بیخالش بشم.

تو پول و مایحتاج خودتو بچه هاتو ازش بگیر وقتی میگی بخاطر بچه هات نشستی پس دیگه خودتو اذیت نکن

من چند ساله بیخیالش ام اون ولم نمیکنه از چشمم افتاده کلا

ببخشیداین ومیپرسم شماروابطه جنسی هم نمیزارین من وقتی ازش بدم میادنمیخوام سمتمم بیاد