دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 عنوان اینجاخانومی هست که بیخیال شوهرش باشه فقط داره زندگی میکنه بخاطره بچه هاش 186 بازدید | 12 پست به منم یادبدین بیخیاله شوهرموکاراشواخلاقش بشم فقط بخاطره بچه هام بسوزموبسازم.چون من راهه برگشت ندارم بخاطره دخترایه نازم میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی... 1401/07/17 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مهربونم عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 3736 خرید برید پارک کافیشاپ ب خودت برس اصن اهمیت نده فقط بفکر خودتون باش فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ی صلوات مهمونم کنین لطفا
سحروهیوا عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 103 من خیلی وقته بیخیال شدم چیه هی دنبال شوهراتونید برید باشگاه استخر خرید کیف دنیارو کنید ولم کنین باباااااا
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 خرید برید پارک کافیشاپ ب خودت برس اصن اهمیت نده فقط بفکر خودتون باش یعنی میشه به شوهرفکرنکردشماتونستین میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 من خیلی وقته بیخیال شدم چیه هی دنبال شوهراتونید برید باشگاه استخر خرید کیف دنیارو کنید ولم کنین بابا ... توروخدامیشه به این فکرنکردکه کجامیره باکی میره چراشب نمیادپولشوچیکارمیکنه یعنی میشه منم بیخالش بشم. میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 من اگه بخوامم مادرم نمیزاره هی بهم میگه شوهرتوول نکن ول درمیادیکاری کرده چسبیدن بهش فکرمیکنم آویزونش شدم میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
بارون۳۳ عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 3597 اره من . تفش کردم بیشرفو . بره گم شه خودش و کاراش هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 اره من . تفش کردم بیشرفو . بره گم شه خودش و کاراش منم از الان تفش میکنم میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
سحروهیوا عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 103 توروخدامیشه به این فکرنکردکه کجامیره باکی میره چراشب نمیادپولشوچیکارمیکنه یعنی میشه منم بیخالش بشم. تو پول و مایحتاج خودتو بچه هاتو ازش بگیر وقتی میگی بخاطر بچه هات نشستی پس دیگه خودتو اذیت نکن
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 من چند ساله بیخیالش ام اون ولم نمیکنه از چشمم افتاده کلا ببخشیداین ومیپرسم شماروابطه جنسی هم نمیزارین من وقتی ازش بدم میادنمیخوام سمتمم بیاد میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
62کاکتوس عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1509 ببخشیداین ومیپرسم شماروابطه جنسی هم نمیزارین من وقتی ازش بدم میادنمیخوام سمتمم بیاد دآریم ولی من هیچ لذتی نداره واسم
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 دآریم ولی من هیچ لذتی نداره واسم مثله من. میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...