2777
2789

دکتر برای جلوگیری از زایمان زودرس داده کسی میدونه موثره یانه؟. 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
من زدم اره تاحدودی جلوگیری میکنه

عوارضی نداره من زایمان قبلیم 35 هفته بودن الان دکتر برام نوشته ولی ترسیدم هنوز نزدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه تو بارداریم از هفته ۳۰، چون انقباض داشتم دکتر هفته ای یک دونه پرولوتون داده بود تزریق میکرد ...

من ایرانی خریدم این به نظرم خارجی باشه  تازه خریدید 

الانم خارجی هنوز هست؟ 

عوارضی نداره من زایمان قبلیم 35 هفته بودن الان دکتر برام نوشته ولی ترسیدم هنوز نزدم 

نه دکتر خودش میده یگه من زایمان قبلیم ۳۴ بود اینبار ۳۷ هفته بدنیا اومد بچه هم سالمه ۴تا زدم ماهی یدونه

نه دکتر خودش میده یگه من زایمان قبلیم ۳۴ بود اینبار ۳۷ هفته بدنیا اومد بچه هم سالمه ۴تا زدم ماهی یدو ...

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی گذروندید ♥️ 

زایمان زودرس قبلیم روحیه ام رو خیلی به هم ریخت تجربه سنگینی بود دوست ندارم دوباره پیش بیاد

من ایرانی خریدم این به نظرم خارجی باشه  تازه خریدید  الانم خارجی هنوز هست؟

من سال ۹۶ بود.

از داروخانه بپرس شاید باشه

تازه یک شیاف پروژسترون سیکلوژست هم میزدم.

باید کمربند شکم بند هم میبستم.

و راه نمیرفتم

من سال ۹۶ بود. از داروخانه بپرس شاید باشه تازه یک شیاف پروژسترون سیکلوژست هم میزدم. باید کمربند ش ...

به من شیاف نداد ولی شکم بند رو گفت تهیه کن  اگه بشه برم یه سوال بکنم از داروخانه  ببینم الانم هست یانه 

ممنونم عزیزم از راهنماییتون ♥️

من حالم خوب بود، تو هفته ۳۰ از موضوعی به شدت ترسیدم، دویدم که فرار کنم خوردم مانع، برای اینکه به مانع برخورد نکنم مانع یک متری رو پریدم ازش، جفت پا اومدم پایین که ۵ دقیقه بعد به قدری دل درد وحشتناک گرفتم که تا ناحیه وسط پام درد بود، طوری که رو پا نمیتونستم برم یا دستشویی برم. بعد از اون تا آخر بارداری دارو استفاده کردم. 

من حالم خوب بود، تو هفته ۳۰ از موضوعی به شدت ترسیدم، دویدم که فرار کنم خوردم مانع، برای اینکه به مان ...

وای عزیزم خدا بهت خیلی رحم کرده تو 30 هفتگی این جوری شدی اون موقع بچه بزرگه و راه رفتن عادی سخته چه برسه به دویدن و پریدن چه شرایط سختی برات پیش اومده 

خدا روشکر بخیر گذشته

وای عزیزم خدا بهت خیلی رحم کرده تو 30 هفتگی این جوری شدی اون موقع بچه بزرگه و راه رفتن عادی سخته چه ...

آره خدا رحم کرد بهم. و تو ۳۹ هفته سزارین اختیاری انجام دادم. تازه وزن بچم هم خوب بود ماشاءالله ۴۲۰۰ بود خدا رو شکر، الحمدالله

من این شکم بند کمربند رو گرفتم عالی بود، برای کشور هند. 

ممنونم عزیزم از کمکت ♥️باید برم داروخانه ببینم چه جوریهاس اینجوری تو خونه نشستن فایده نداره 😅 

ممنونم عزیزم از کمکت ♥️باید برم داروخانه ببینم چه جوریهاس اینجوری تو خونه نشستن فایده نداره 😅 

من شاید ۱۰ تا شرکت ایرانی و خارجی گشتم، چون خودم چاق بودم باردار شده بودم، سایزم نبود تو ایرانیها که اینو شانسی پیدا کردم. که فوق العاده از اپو و پاک سمن و ... بهتر بود جنسش