2777
2789
نه این سواله اصلیم نیست سواله اصلیم همون تاپیکمه

نه شوک فقط ادم رو خنگ میکنه مث بچهای ته کلاس که هرچی بهشون میگی یاد نمیگیرن یا مث ادمای سن و سال بالا فراموشی خیلی بد هرچیزی رو ده دقیقه بعد یادت میاد یا اینکه یاد میگیری فرداش از یادت میره تقریبا فاجعه هست شوک 

آقا هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این سواله اصلیم نیست سواله اصلیم همون تاپیکمه

در کنار اسیبای شدیدی میزنه مثلا افسردگی اختلالات رو درمان میکنه فقط در صورتی که جون طرف در خطر باشه ارزش داره یا مرگ یا شوک 

آقا هستم
پس چرا دکترا ازش استفاده میکنن؟

بعضیا از نااگاهی . بعضیا چون میبینن تنها راه نجات از مشکلات روحیش که حالا شاید خودکشی کنه اون موقع شوک میدن . در صورتی که دارو و هیچ درمان دیگه جواب نداده باشه 

آقا هستم
بعضیا از نااگاهی . بعضیا چون میبینن تنها راه نجات از مشکلات روحیش که حالا شاید خودکشی کنه اون موقع ش ...

اخه شوک باعث میشه بیمار خوب بشه؟

تا اون جایی که من دیدم تو فیلم ها ازش برای شکنجه استفاده میشه

اخه شوک باعث میشه بیمار خوب بشه؟ تا اون جایی که من دیدم تو فیلم ها ازش برای شکنجه استفاده میشه

خب اون فیلمه و بعد در حالت بیهوشی نیسته . جراحی قلب و جای دیگه هم بدون بیهوشی و بی حسی شکنجه میشه 

آقا هستم

عزیزم درخاست دوستیمو قبول میکنی یسوالی دارم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM